Șase comedii pentru întreaga familie

cover chef

Se apropie weekend-ul și cum vremea mult prea schimbătoare nu ne permite să ne facem un plan concret, noi ne-am gândit la o variantă sigură: un maraton de comedii simpatice, numai bune de urmărit împreună cu întreaga familie. Avem pentru tine șase propuneri care în mod sigur te vor salva în zilele ploioase din acest sezon.

Iar prima dintre ele este…

Chef
Familie, artă culinară și… social media: iată doar trei dintre „ingredientele” care fac din Chef unul dintre cele mai bune filme de comedie din ultimii ani. Carl Casper (Jon Favreau) este un bucătar temperamental, care ajunge să fie concediat de la restaurantul de top la care lucrează în urma unui scandal. Cu ajutorul prietenilor și al familiei, în special al fiului său, Percy (Emjay Anthony), acesta restaurează o rulotă veche și pune pe picioare o afacere… absolut delicioasă. Din distribuția peliculei fac parte și Sofia Vergara, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Dustin Hoffman și John Leguizamo.

chef

This Is Where I Leave You
Judd Altman (Jason Bateman) crede că are tot ce își poate dori cineva: o iubită extraordinară, o casă frumoasă și o carieră grozavă. Însă viața îi este complet dată peste cap în momentul în care descoperă că prietena lui îl înșală cu șeful său și, ca și când asta nu ar fi fost suficient, primește un telefon de la Wendy (Tina Fey), sora lui, care îl anunță că tatăl lor a murit. Judd se întoarce acasă pentru a petrece câteva zile cu ciudata sa familie, chiar dacă nu este deloc pregătit pentru această… misiune dificilă.

this is where

We’re the Millers
Fă cunoștință cu David (Jason Sudeikis), un dealer de droguri, Rose (Jennifer Aniston), o stripperiță foarte sexy, Casey (Emma Roberts), o rebelă care a fugit de acasă și Kenny (Will Poulter), un adolescent virgin și antisocial! Deși nu au nicio legătură unul cu celălalt, cei patru devin familia Miller și pun la cale un plan periculos pentru a transporta o cantitate mare de droguri din Mexic.

miller

Ricki and the Flash
Filmul urmărește povestea simpaticei Ricki (Meryl Streep), o rockeriță care și-a petrecut toată viața pe scenă, în turnee, cât mai departe de familia ei. Aceasta se întoarce acasă, unde descoperă că a rămas în urmă cu problemele copiilor săi, așa că încearcă să își reintre în rolul de mamă și să repare lucrurile… în felul său excentric.

ricki

Mother’s Day
Garry Marshall, maestrul comediilor romantice, ne propune de această dată un film pentru întreaga familie. Miranda (Julia Roberts) este o vedetă de televiziune care trăiește doar pentru cariera ei, Bradley (Jason Sudeikis) este un văduv care trebuie să se descurce de unul singur cu fiicele sale, Jesse (Kate Hudson) nu a mai vorbit cu părinții ei de ani buni, Sandy (Jennifer Aniston) încearcă să accepte faptul că fostul său soț și-a găsit pe altcineva, în timp ce Kristin (Britt Robertson) încearcă din răsputeri să afle ce își dorește de la viață. Întâmplător sau nu, viețile tuturor se intersectează chiar de Ziua Mamei, rezultând o comedie de zile mari.

mother s day

Little Miss Sunshine
Este imposibil să nu iubești familia Hoover! Hotărâți să o ajute pe fiica lor, micuța Olive (Abigail Breslin), să câștige un concurs de frumusețe, Sheryl (Toni Collette) și Richard (Greg Kinnear) pornesc împreună cu întreaga familie într-o aventură memorabilă cu rulota.

little miss

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle