6 atuuri ale femeilor care acționează ca un magnet asupra atenției bărbaților

atractie barbati femei

Specialiștii au ajuns la concluzia că sunt multe amănunte subliminale în ceea ce privește o femeie de care sunt atrași bărbații, iar aceștia nu le conștientizează întotdeauna. În afară de o siluetă mai plină sau una mai filiformă, iată care sunt lucrurile care îl atrag pe un bărbat ca un magnet la o femeie.

Vocea și maniera de a vorbi

Se pare că bărbații sunt atrași de vocile mai înalte, mai feminine, un exemplu bun fiind Marilyn Monroe, iar exemplele negative – Kim Kardashian sau Ellen Page. Vocile înalte sunt asociate cu tinerețea, ceea ce echivalează cu atractivitatea, în ochii bărbaților.

atractie barbati femei

Marilyn Monroe

Înălțimea

Probabil că toată lumea știe deja că bărbații sunt atrași de femeile mai scunde decât ei, iar diferența ideală se află între 18 – 20 de centimentri. Bărbații înalți preferă partenerele mai scunde, iar cei mai mici de înălțime, partenere cu aceeași înălțime ca a lor.

atractie barbati femei
Elsa Pataky și Chris Hemsworth

Vârsta

În majoritatea cuplurilor, bărbații sunt mai în vârstă decât partenerele lor. Se poate observa, în urma statisticilor, că barbații de până în 20 de ani și cei trecuți de 30 preferă femeile de 24, 25 de ani ca partenere sexuale, deoarece este vârsta la care o femeie rămâne însărcinată cel mai repede și mai ușor. Atenție, acest lucru nu este conștientizat de niciunul dintre parteneri când simt atracția, e vorba de instinctul de reproducere care preia controlul.

atractie barbati femei
Shawn Mendes și Camilla Cabello

Culoarea ochilor

Oamenii de știință norvegieni au ajuns la concluzia că barbații cu ochi albaștri preferă femeile cu aceeași culoare a ochilor ca a lor. Cei cu ochii verzi sau căprui au alte preferințe, mai puțin ochii albaștri.

atractie barbati femei

Colin Jost și Scarlett Johansson

Raportul talie-șolduri

Tot studiile specialiștilor arată că barbatii rețin mai ușor informațiile despre o femeie care are raportul ideal de talie-șolduri, aceasta fiind considerată cea mai atrăgătoare. Raportul ideal este de 0.7 și se poate calcula ușor: se măsoară talia și șoldurile, apoi se împarte circumferința taliei la circumferința șoldurilor. Exemplele cele mai bune pentru raportul ideal: Marilyn Monroe (din nou!) și Jessica Alba, Kate Moss sau Kelly Brook.

atractie barbati femei

Jessica Alba

Curbura lombară

Un alt standard al nivelului de atractivitate al unei femei în ochii bărbaților. În medie, unghiul dintre partea de jos a spatelui și șezut ar trebui să fie undeva la 45,5 de grade. Această curbură este considerată a fi cea mai atrăgătoare.

atractie barbati femei

Jennifer Lopez

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle