„5GANG: Un altfel de Crăciun” se lansează pe 27 decembrie

Biletele pentru filmul „5 GANG: Un altfel de Crăciun” sunt disponibile fanilor în avans și pot fi rezervate și cumpărate atât online, cât și în cinematografele partenere.  

5gang

După succesul înregistrat de fenomenul 5GANG atât în mediul online, cât și în aparițiile din întreaga țară, vloggerii trec acum la un alt nivel. Filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun” este debutul regizoral al lui Matei Dima, cunoscut publicului ca BRomania, cu un fir narativ scris alături de Radu Alexandru şi Vali Dobrogeanu, ce urmărește o poveste încărcată de umor a vloggerilor din perioada sărbătorilor de iarnă și surprinde prin ironie fină și scene comice, care țin publicul în suspans până la final. Comedia îmbrățișează elementul unei fantezii care îl diferențiază de proiectele desfășurate până acum de membrii 5GANG: Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin.

5gang

Selly trăiește o peripeție neașteptată creată de faima adusă de fenomenul 5GANG. Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin evidențiază influența vlogging-ului în societatea actuală, surprinsă în mai multe scene captivante.

5gang

Din distribuţie fac parte unii dintre cei mai urmăriți creatori de conținut din țară și actori cunoscuți, precum Cosmin Nedelcu (Micutzu), Laura Giurcanu, Julia Marcan, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu, Cristina Almășan, Irina Deaconescu și Mădălina Cazacu.

„5GANG: Un altfel de Crăciun“ va fi lansat în cinematografele din ţară pe 27 decembrie.

Biletele sunt disponibile pentru cumpărare în avans la Cinema City și online pe www.cinemacity.ro.

Categorii Lifestyle