5AM- suplimentul alimentar inovativ anti-mahmureală- a fost creat de RE:VIVE

RE:VIVE, cea mai nouă companie de suplimente alimentare, a lansat în urmă cu puțin timp 5AM, primul produs anti-mahmureală (www.reviveshop.eu), ce a luat naștere dintre mixul de ingrediente naturale și tehnicile de procesare aparținând științei moderne.

5AM este o soluție ce se administrează după cum sugerează și numele, noaptea, înainte de culcare, pentru dimineți frumoase și zile cu un tonus ridicat lipsite de senzația de mahmureală.

Stare de mahmureala este de fapt un amalgam de situații cu care se confruntă organismul, precum deshidratarea severa, îngreunarea funcționării ficatului, lipsa de energie și o stare de oboseală continuă. Studiind toate aceste cauze, a luat naștere formula anti-mahmureală din spatele 5AM.

Suplimentul este o soluție non-alcoolica pe bază de apă ce conține o concentrație mare de plante ale căror proprietăți au fost demonstrate științific că ajută la buna funcționare a organismului pe diverse paliere ce contribuie la metabolizarea alcoolului în organism și menținerea unei stări de bine.

5AM se administrează după cum sugestiv transmite și numele, noaptea, înainte de culcare, după o seară de distracție împreună cu prietenii sau familia. Acesta lucrează în timpul nopții pentru a avea parte de dimineți frumoase și zile cu un tonus ridicat. De asemenea, 5AM poate fi consumat și în timpul zilei, fiind la bază un tonic pentru organism.

În total, 5AM cuprinde în cei 100 ml ingrediente special alese pentru afecțiunile cauzate în urma consumului de alcool. Plante folosite încă din antichitate pentru proprietățile lor antiinflamatoare, analgezice sau antiemetice, cât și pentru detoxifierea ficatului precum – silimarina, rhodiola, salcie alba și multe altele. Acest blend de plante este însoțit și de complexul de B-uri, vitamina C și electroliți, care ajută la creșterea absorbției de vitamine cât și la rehidratarea organismului.

Ideea aparține a doi tineri antreprenori, Luana Berbec și Mihai Scarlat, cei doi având extinse cunoștințe acumulate în timp atât în domeniul suplimentelor alimentare cat și al lifestyle-ului consumatorilor de petreceri și entertainment de noapte.

FOTO: Christian Tudose

Categorii Lifestyle