Video – In The Sport Light – Cum îmbină Mirela Bucovicean cursele de raliu cu pasiunea pentru fashion?

Se descrie ca fiind o persoană creativă, inconștientă (în sensul bun al cuvântului) și pasională. Este fondatoarea celei mai mari platforme de promovare și vânzare a designului românesc – Molecule F – și…pilot de raliuri. Nu, nu este o ghicitoare, ci este descrierea Mirelei Bucovicean, cu care am plăcerea să iau azi masa, la Mozzafiato. Mirela este o persoană complexă și dinamică și, așa cum chiar ea recunoaște, are o doză de inconștiență care îi dă energie să facă activități din cele mai diverse.
Pentru că una dintre plăcerile ei este mâncatul, Mirela și-a comandat un platou cu aperitive italienești (pe care l-am împărțit) și un antricot de vită cu piure de cartofi și trufe.

Un total de 950 de calorii pe care Raluca trebuie să le ardă, iar pentru asta este deja la Pescariu Sports , unde a început turele de bazin.

Mirelei îi place să savureze mâncarea, motiv pentru care o masă cu ea durează aproape 2 ore, însă pentru mine a fost ocazia perfectă să aflu cât mai multe lucruri despre ea. Poveștile ei sunt pe cât de interesante, pe atât de surprinzătoare: de la accidente de echitație, la rostogolit cu mașina în timpul raliului și alte lucruri neașteptate pentru o femeie care se declară pudică și timidă.
Care este, în viziunea ei, definiția succesului, sau care sunt cele mai mari plăceri ale ei…aflați în video de mai sus.

O săptămână cu soare!

Mulțumim, Mozzafiato, pentru prânzul delicios!

Categorii Video