Cozonacul lui Scărlătescu. Dulce și Ceva în Plus, de Paște

Chef Catalin Scarlatescu

Chef Scărlătescu apreciază întotdeauna un desert bine făcut. Mai mult, știm despre el că, dupa ce a colindat întreaga lume în anii de experiență pe care îi are ca Chef, gătește cu mult drag deserturile românești.

Anul acesta, la propunerea magazinului de cadouri online Dulce și Ceva în Plus, Chef Cătălin Scărlătescu a pregătit o rețetă proprie de cozonac, o rețetă păstrată în familie sa din generație în generație. Cu siguranță te intrebi ce ingrediente a pus Scărlătescu în acest cozonac special. Pentru că, așa cum l-ați văzut de mai multe ori în Chefi la cuțite, Chef Scărlătescu apreciază simplitatea inteligent aplicată, compoziția pentru cozonacul său are la bază cacao și multă nucă, fix pe gustul celor mai multi iubitori ai acestui desert tradițional. Toate ingredientele folosite sunt atent selectionate, proasepte și de calitate premium.

Cozonacul lui Scărlătescu este disponibil pentru comenzi până pe 6 aprilie, atât în București, cât și ân judetul Ilfov. Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 150 de lei.

cozonac

Comandă acum!

Vrei să îi surprinzi pe cei dragi și cu un Tort special de Paște? Dulce și Ceva în Plus ți-a pregătit un tort de sărbătoare: un naked cake cu blat și cremă de vanilie cu fructe proaspete. Decorat din belșug cu fructe și flori comestibile, Tortul de Paște este dulcele ideal pentru masa de sărbătoare cu familia și prietenii.

Comandă tortul de aici!