5 vedete care evită să facă poze cu fanii lor

Dacă ai norocul să îi întâlnești, te poți considera un om norocos. Însă adevăratul succes este să păstrezi ca amintire un… selfie. Cu toatea acestea, vedetele pot să spună NU atunci când vine vorba de a se fotografia cu fanii. Sunteți curioși să aflați cine v-ar putea refuza un selfie? Atunci citiți mai departe…

Jennifer Lawrence

A câștigat un premiu Oscar (pentru rolul din Silver Lining Playbook), a jucat în seria Hunger Games, iar acum este protagonistă în filmul Passengers, alături de Chris Pratt. Deși nu este un fan al rețelelor de socializare și nu vrea să devină prea accesibilă, așa cum a afirmat într-un interviu pentru revista Vogue, talentata actriță este urmărită mereu de faimă. Acest lucru a determinat-o să refuze să mai facă poze cu admiratorii atunci când se află într-o dispoziție proastă sau este într-un restaurant, argumentând că vrea să aibă grijă de sănătatea ei psihică. Într-un alt interviu, Jennifer a recunoscut și că nu se simte confortabil zâmbind în fotografii alături de oameni necunoscuți.

Justin Bieber

Faima amețitoare încă de pe vremea când era un adolescent l-a învățat destul de multe lucruri pe cântărețul canadian, una dintre aceste lecții fiind faptul că poate să refuze fotografiile cu fanii. Artistul a motivat alegerea făcută tot prin dorința de a avea grijă de sănătatea sa psihică.

Amy Schumer

După incidentul de anul trecut, când un fan a filmat-o în Greenville fără acordul ei, Amy Schumer a hotărât să facă poze numai cu fanii pe care îi consideră „drăguți”, și numai atunci când va vrea. Așadar, de la Amy te poți aștepta la orice!

Doutzen Kroes

Dacă la Amy Schumer totul depinde de noroc, modelul Doutzen Kroes are o regulă strictă: fără fotografii cu fanii atunci când merge pe stradă împreună cu cei doi copii ai săi.

Maisie Williams

Peste tot pe unde merge, Maisie Williams este inevitabil recunoscută drept Arya Stark, unul dintre personajele principale din Game Of Thrones, iar admiratorii sunt încântați de ideea de a avea ca amintire o poză cu ea. Însă Maisie nu are o problemă în a spune nu fanilor, afirmând, într-un interviu pentru revista Nylon, că știe de posibilitatea apariției comentariilor negative, precum:„Ești atât de rea!”, dar că în eventualitatea în care ar fi înnebunită de cineva așa cum fanii sunt înnebuniți de ea, ar vrea mai mult decât o simplă poză; ar vrea să petreacă timp împreună cu acea pesoană și să se împrietenească. Ei bine, nu ai șanse să obții un selfie cu Maisie, dar se pare că nu ar avea o problemă să deveniți prietene.

Text de Emilia Mocanu, elevă în clasa a IX-a la Şcoala Centrală din Bucureşti. Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle