5 variante de cadouri originale pentru prieteni de toate vârstele

photo-

Îmi place foarte mult să fac cadouri, în special când nu există un motiv anume, pentru că pot surprinde plăcut pe cineva exact atunci când se așteaptă mai puțin. Fie că sunt plecată într-o călătorie, fie că trec pe lângă niște magazine și ceva îmi atrage atenția, cu siguranță știu din prima clipă cărui prieten i s-ar potrivi cadoul.

Așadar…

Pasionatul de astronomie

Ai un prieten extrem de pasionat de astronomie și de tot ceea ce înseamnă constelații? Ce cadou mai bun îi putem face decât o plimbare până pe lună și înapoi? Până acest lucru va fi posibil, eu vă sugerez… un telescop. Pe www.telescop.com am descoperit câteva modele performante care sunt mai scumpe, o secțiune „sub 200 de dolari, dar și o categorie de telescoape pentru copii.

telescop-

Pasionatul de călătorii

În această categorie se încadrează aparent mai mulți prieteni, dar eu cunosc câțiva care trăiesc doar pentru a călători. Daaa!!! Pentru ei am căutat ceva vreme un tablou pe care să îl pună pe perete și pe care să poată marca fiecare loc în care au fost. Dar am găsit ceva și mai cool, o carpetă cu toate țările de pe glob, de pe care poți răzui locurile în care ai fost sau pe cele pe care dorești să le vizitezi, ele schimbându-și culoarea în urma acestui proces.

calatorie Colaj

O a doua variantă pentru pasionații de călătorii: niște butoni de cămașă sau un inel personalizat cu date geografice (latitudine și longitudine) dintr-un loc care i-a plăcut sau care are o semnificație importantă.

colaj butoni camasa

Pasionatul de muzică și de viniluri

Poți personaliza un vinil cu cele mai importante momente ale persoanei pe care dorești să o surprinzi (ziua de naștere, ziua absolvirii sau momentul în care a deschis afacerea) sau poți găsi la o licitație un vinil pe care nu îl are și să îl înrămezi. Am mai găsit variantele de boluri sub formă de vinil sau covor în formă de casetă audio.

COLAJ MUZICA

Pasionatul de filme văzute la proiector

Există un cadou foarte simpatic pe care i-l poți face pasionatului de filme vechi, care nu vrea să se adapteze la noua tehnologie- un proiector pentru smartphone, iar eu am găsit unul la doar 15,50 de dolari.

Movie colaj

Foto: www.hepta.ro, www.uncommongoods.com, www.space.com, www.thegreatgiftcompany.co.uk

Categorii Lifestyle