5 trucuri prin care poți transforma machiajul

Nu ai nevoie de foarte multe produse pentru a realiza un machiaj deosebit, este important să te joci cu nuanțele și să obții cât mai multe beneficii cu ajutorul unor trucuri simple. Dese ori avem tendința să intrăm într-o rutină, să purtăm exact același machiaj zilnic deoarece ne grăbim prea tare sau pur și simplu nu ne simțim inspirate.

Iată câteva trucuri cu ajutorul cărora îți poți schimba machiajul în mai puțin de doi timpi și trei mișcări!

Adaugă blush

Nuanța blush-ului poate schimba radical aspectul unui machiaj, ideal este ca aceasta să fie apropiată de culoarea rujului, pentru a avea un aspect armonios. Un strop de culoare în obraji îți oferă un plus de prospețime și un aspect fresh & fun. În funcție de tonul pielii tale, te poți juca cu nuanțe de piersică, rose, nuanțe neutre sau chiar culori aprinse precum fuchsia sau oranj. SMASHBOX L.A. Lights Sticks se aplică foarte ușor și se tapotează rapid cu degetele pentru a se pierde natural în nuanța pielii. Disponibile la Douglas.

Schimbă rujul

Rujul este probabil produsul cu ajutorul căruia poți schimba aspectul machiajului în cel mai ușor mod posibil. Nuanța rujului ne influențează starea de spirit și ne ajută să intrăm în pielea oricărui personaj ne dorim. Roșu ne oferă un plus de senzualitate, vișiniul un plus de mister, culorile fine precum rose sau piersică sunt feminine iar culorile aprinse oferă un twist fun. Rujul Lichid mat de la MELKIOR, Matte Stain, are o formulă ultra pigmentată, rezistentă și un aspect catifelat. Disponibil la Melkior.

Aplică creion de ochi

Un strop de creion aplicat pe linia apei poate transforma vizibil aspectul ochilor. Dacă aplici o culoare deschisă precum bej sau lavandă vei obține un aspect foarte fresh, acesta deschide ochii și pare că ești foarte odihnită. Culorile mai închise precum maro închis, burgundy sau negru oferă contur și un plus de senzualitate privirii. Încearcă COLOURPOP Cry Baby Creme Gel Liner pentru un plus de prospețime sau Mr. Bing, pentru a accentua privirea. Disponibile aici

Iluminează punctele cheie

Acest produs aduce un plus de tinerețe chipului tău. O față luminoasă îți va oferi întotdeauna un plus, tocmai pentru că inspiră vitalitate. Adaugă puțin iluminator în punctele cheie – în colțurile interne ale ochilor, pe vârful pomeților, un strop pe nas, pe bărbie și deasupra sprâncenelor. Dacă nu ești fana unui luciu intens, poți opta pentru un finish satinat, fără glitter. Un produs de acest tip este TOO FACED Candlelight Glow, disponibile la Sephora.

Perie sprâncenele cu gel

Fie că optezi pentru un gel transparent sau unul cu pigment, gelul de sprâncene asigură un look îngrijit și fixează firele de păr pe tot parcursul zilei. În cazul celor cu pigment este ideal faptul că umple spațiile goale din sprâncene, în cazul în care acestea nu sunt foarte mari. Încearcă NYX Tinted Brow Mascara, disponibil la NYX.

Foto sus hepta.ro