5 trucuri prin care poți să arăți mai tânără

arăți mai tânără

Este atât de simplu să dai câțiva ani înapoi doar cu ajutorul machiajului. Câteva trucuri simple, dar eficiente, îți pot demonstra că poți să arăți mai tânără în doar câteva minute, cu un minim de efort.

Hidratează-te!

Cel mai important pas pe care trebuie să îl faci înainte de machiaj este să îți hidratezi tenul, indiferent de vârstă. Orice machiaj începe cu demachierea și hidratarea tenului, în caz contrar, machiajul nu va arăta la fel de bine. Dacă pentru față alegi o cremă hidratantă mai lejeră, pentru zona ochilor optează întotdeauna pentru o cremă cu efect de lifting.

Bineînțeles, nu uita de SPF!

Cu Eau Thermale Avène Sun Care ești mai sigură că pielea ta rămâne prietenă cu soarele și se va bucura doar de beneficiile razelor solare.  Acesta te protejează împotriva leziunilor ADN la nivel celular, oferă protecție UVA/UVB ridicată și conține Apă termală Avène, cunoscută pentru proprietăţile sale calmante şi anti-iritante. 

arăți mai tânără

Alege un fond de ten cu subton galben

De ce te poate face un fond de ten cu subton galben să arăți mai tânără? E simplu. Subtonul galben “încălzește” pielea și te face să arăți mai tânără, față de efectul opus pe care îl are fondul de ten cu subton roz. În cazul în care ai pielea sensibilă și te expui la soare, folosește crema colorată Sensitelial cu SPF 50+, care se aplică ușor și îți oferă o protecție ridicată UVA/UVB. În plus, are o nuanță aurie, perfectă pentru acest sezon.

arăți mai tânără

Folosește un bureţel

Un burețel de machiaj este un produs multifuncțional, cu ajutorul căruia poți să aplici atât fondul de ten cât și anticearcănul. În plus, machiajul arată mult mai bine aplicat cu un astfel de burețel. Dacă încă nu l-ai încercat, este ocazia perfectă să îl descoperi.

Renunţă la pudra compactă şi colorată

Înlocuiește pudra compactă cu o pudra liberă translucidă, pe care o poți aplica doar în zona T. Efectul obținut va fi mult mai natural, evitând astfel să încarci tenul inutil. Pentru un strop de culoare, nu ezita să apelezi la blush, pe care îl poți aplica ascendent, pornind din mărul pometelui.

Folosește un creion maro pentru ochi 

Renunta la creionul negru, care pe timpul zilei chiar nu arată atât de bine. În schimb, înlocuindu-l cu un creion maro, pentru un efect mai subtil, vei observa că te face să arăți mai tânără. Aplică-l la baza genelor și estompează-l ușor spre exterior, nu lăsa nicio linie dura să iasă în evidență. Creionul Melkior are o mină moale și este disponibil în diverse nuanțe care complimentează orice look de vară.

arăți mai tânără

Citește și:

4 secrete de la vedete pentru păr strălucitor

Baza de machiaj perfectă pentru ten gras