5 trucuri de frumusețe de la vedete

Sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume și sursa noastră de inspirație atunci când vine vorba de frumusețe și îngrijire. Iată ce tipsuri ne dau: Angelina Jolie, J LO, Catherine Zeta- Jones, Kim Kardashian și Jessica Alba.

Catherine Zeta-Jones, păr superb cu ulei de ricin

Actrița este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Are o piele frumos bronzată, ochi căprui pătrunzători şi un păr superb. Catherine Zeta-Jones a mărturist că foloseşte pentru îngrijirea părului mult ulei de ricin. Ea aplică de câteva ori pe săptămână o mască pentru podoaba capilară cu acest ulei atât de benefic.

Jennifer Lopez, mere pentru detoxifiere

Unul dintre secretele care o ajută să arate atât de bine pe artistă îl reprezintă detoxul cu mere. J.Lo spune că o zi pe săptămână mănâncă numai mere, care ajută la detoxifiera organismului. În plus actriţa de origine latină spune că somnul este foarte important şi nu ratează niciodată cele 8 ore de odihnă pe noapte.

Angelina Jolie, dependentă de eye-liner

Atunci când vine vorba de machiaj, Angelina este adepta naturaleții. Creioanele de tip eye-liner sunt adesea folosite de actriță pentru a avea acea privire de felină. Pentru un look mai glamour, ea optează adesea pentru machiajul de tip smoky eyes, în nuanțe de maro sau de negru.

Kim Kardashian, multă apă pentru un ten de invidiat

Kim acordă o mare atenţie hidratării pielii. Ea recomandă tuturor femeilor să consume multă apă plată şi crede că hidratarea este cea mai importantă. În plus, doamna Kardashian mizează şi pe exfoliere, o cremă cu factor de protecţie ridicat, iar atunci când vine vorba de machiaj, ea aplică întotdeauna un fard iluminator.

Jessica Alba, dependentă de anticearcăn

Pentru că Jessica Alba are probleme cu cearcănele, are grijă să nu-i lipsească niciodată din poşetă anticearcănul. În plus, în sezonul estival, Jessica Alba alege rujurile în nuanţe de roz şi un masacara care îi pune în evidenţă ochii. Ritualul său de frumuseţe este unul simplu. Crema şi multă apă. “Mama mi-a spus mereu să mă spăl pe faţă în fiecare seară, să aplic o cremă cu protectţie soalară în timpul zilei şi să beau cât mai multă apă. E simplu şi îmi place să cred că la mine funcţionează”, a spus actriţa pentru StyleList.com.

FOTO: Hepta