5 trenduri de beauty care au ieşit din modă

Viktor&Rolf

Da, au fost atât de cool încât s-au transformat într-o uniformă, dar acum sunt passé. Out of fashion, demodate, sau cum vrei tu să le numeşti. Astăzi vorbim despre trendurile de beauty care au fost scoase definitiv de pe harta ritualurilor de  înfrumuseţare moderne. (Foto: Viktor & Rolf SS12)

Ombré Hair
Tehnica de colorare în degradé a vârfurilor părului, de la o culoare mai închisă la una mai deschisă, a ieşit din modă. Dacă nu vrei să renunţi definitiv la părul deschis la culoare, optează pentru cea mai hot tehnică de colorare a momentului:  balayage. În plus, mai există o tehnică care a devenit extrem de populară, care îţi poate schimba cu totul înfăţişarea: hair conturing.

Unghii dramatice
De la lungime la design, tot ceea ce înseamnă unghii dramatice pur şi simplu nu mai e de actualitate. Strasurile, aplicaţiile sau picturile încărcate sunt de domeniul trecutului. Ele au fost înlocuite cu linii subtile sau design minimalist. Nuanţele metalizate, în diferite texturi fac furori, iar manichiura în variantă semipermanentă o detronează pe cea clasică.

Gene încărcate
Nu se mai poartă deloc genele prea încărcate sau în culori vibrante. Fie că este vorba doar de mascara, fie că ne referim la cele false tip bandă – exagerat de lungi şi dese, sau la extensiile de gene prea lucioase şi aplicate în exces, acest look este out of style. Naturaleţea este cuvântul cheie, chiar şi în cazul în care apelăm la extensii fir cu fir, o tehnică extrem de în vogă în 2016 printre femei.

Bronzul portocaliu
Se pare ca industria de beauty trece printr-o etapă în care nu iubeşte deloc excesele. Aşadar, nu e de mirare că bronzul foarte pronunţat a fost scos din joc.Tot ce înseamnă bronz artificial, adică un aspect prea portocaliu al pielii, este complet în afara tendinţelor. Recomandarea specialiştilor se îndeaptă mai degrabă către un bronz cu un aspect natural. Aspectul final are acea strălucire pe care doar soarele o poate da.

 Buclele perfecte
Acest tip de hairstyling şi-a pierdut popularitatea. Mai exact, ne referim la buclele perfecte, cu extra volum şi finisate impecabil. Nu mai sunt la modă, pentru că au fost înlocuite de un look mult mai fresh, care exprimă libertate, lejeritate şi flexibilitate: hair waves. În timp ce buclele clasice sunt asociate mai degrabă cu stilul rigid al mediului business, fashionistele îmbrăţişează cu entuziasm aspectul uşor răvăşit, dezordonat, care pare realizat fără pic de efort.

Foto: hepta.ro