5 tratamente faciale ideale în acest sezon

Oricât de bine am crede că avem grijă de pielea noastră, sezonul estival lasă multe urme pe tenul nostru. Fie că vorbim despre pielea deshidratată, uscată sau chiar despre pete pigmentare apărute în urma expunerii la soare, vrem să ne ajutăm tenul să își recapete fermitatea și aspectul luminos.

Tratamente faciale after-sun

Ce poate fi mai benefic pentru tenul tău după expunerea la soare decât un tratament facial conceput special în acest sens? Grand Cru este un tratament cu extract de trandafir negru, având un efect anti-aging suprem. Destinat tenului deshidratat și uscat, acesta regenerează pielea și îndepărtează celulele moarte, în timp ce hidratează și oferă tenului un efect de lifting.

Unde: Tribute Salon (Str. Londra 36)

Tratamente faciale pentru ten sensibil

În cazul în care ești posesoarea unui ten sensibil, ar trebui să ai în vedere faptul că acesta are nevoie de o îngrijire specială. Recomandarea noastră este OXI VITAL MASK – un tratament pentru oxigenarea și regenerarea tenului sensibilizat. Pașii tratamentului includ demachierea ochilor cu Eye Makeup Remover și Antistress Lotion, a feței, a gâtului și a decolteului cu Skin Sensitive Cleanser și Sensitive Skin Lotion, realizarea unui peeling enzymatic cu Enzymo Mask Powder, efectuarea extracțiilor cu Phyto Gel Cleander și electroderm, masaj facial și aplicarea măștilor potrivite pentru pielea sensibilă.

Tratamente faciale pentru ten acneic

Unde: Le Budoir

Destinat tenului sensibil și acneic, Aqualux folosește  formula inovatoare de hidratare a revoluționat toate tratamentele anti-aging:  alături de cei mai importanți compuși antiaging s-au introdus probiotice și prebiotice. S-a dovedit că această formulă unică îmbunătățește mecanismele naturale de apărare ale pielii, reducând astfel riscul potențialelor infecții. Folosirea pre & probioticelor menține microbiota rezidentă echilibrată, una dintre principalele cerințe pentru o piele sănătoasă.

Unde: Clinică Statera

Tratament facial cu Vitamina C

Terapia cu Vitamina C revitalizează și reface pielea datorită acțiunii acizilor de fructe, lăsând pielea mai netedă și mai fermă. În același timp, aceasta albește și tonifică pielea datorită acțiunii asociate a vitaminei C pură ( acid ascorbic ) și acizilor de fructe. În cazul unui ten matur, are puterea de a atenua semnele vârstei, ale acneei, petele și cicatricile de pe piele datorită puternicei acțiuni antioxidante a vitaminei C. Asociată cu acțiunea de refacere a substanței Retinol-A, redă luminozitatea și suplețea pielii.

Unde: Clinică Bioestetika

Tratament facial LED + Esthetic

Tehnologia LED +Esthetic are proprietatea de a emite lungimi de undă diferite, vizualizate prin diferite culori luminoase, iar prin combinația acestora putem realiza diferite tratamente pentru a îmbunătăți aspectul feței, gâtului, decolteului și a mâinilor.  Principiul Photocare ajută la tratarea tenului gras, la reducerea semnelor faciale și a pigmentarii excesive, precum și la diminuarea ridurilor și a roșeții pielii, pentru un ten tonifiat, sănătos și fără imperfecțiuni.

Unde: Nomasvello