5 Tipsuri pentru un shopping inteligent

Puține sunt femeile care să nu iubească shoppingul. De la cumpărăturile făcute la piață, până la shoppingul la mall ori la targurile vintage, cu toate reușim să facem din asta o plăcere. Iată câteva trucuri care vă vor ajuta să cumpărați inteligent.

Investiți în piese clasice, bine realizate!

Investiți în piese vestimentare atemporale cum ar fi o rochie neagră de seară, o cămașă albă sau o pereche de jeanși. Le veți purta ani de zile și sunt potrivite pentru diferite ocazii. Dacă veți găsi ceva de calitate, cu o croială bună, nu vă gândiți de două ori înainte de a-l cumpăra, pentru că îl veți putea purta mulți ani.

 Cumpărați haine de designer

Designerii români oferă o selecție de piese vestimentare și accesorii cu design avangardist, modern, fără, însă, a se supune întocmai trendurilor momentului. Astfel, veți avea piese vestimentare unicat, de care vă veți putea bucura pentru mai mult timp, susținând în același timp designerii români și creațiile locale.

Faceți curățenie în dulap cât mai des cu putință

Cu siguranță ați cumpărat ceva de care ați uitat și îl veți redescoperi atunci când faceți ordine în dulap. Veți vedea câte haine  nepurtate încă aveți în propriul dressing. Ba mai mult, puteți chiar să vă creați look-uri noi cu ceea ce aveți deja în gardeboră, fără să trebuiască să mai dați alți bani pe haine noi.

Cheltuiți banii cu înțelepciune

Dacă ați investit în bijuterii din metale pretioase bine ați facut! Le puteți purta oricând, în diferite moduri și combinații, astfel încât să le dați o notă modernă.

Cumpărați haine vintage

Se spune că ce aruncă la gunoi o persoană poate fi de fapt comoara altei persoane. Nu ezitați așadar să accesați magazinele online care vând haine second hand! Cu siguranță veți găsi geanta prefarată de firmă la un preț accesibil sau tot felul de ITEMURI care sunt foarte ușor de adaptat trendurilor actuale, în combinațiile care trebuie. Trebuie doar să fiți creative!