5 ținute inspirate de Dana Rogoz

Dana Rogoz a devenit în ultimii ani o sursă de inspirație pentru noi. Alege piese vestimentare cool, nu neapărat scumpe, pe care le transformă în ținute cât se poate de șic.

O ținută all nudes perfectă pentru ieșirile de weekend, sugerează actrița. Dana a ales o pereche de pantaloni H&M, pulover Zara, palton Gerard Darel și pantofi Aldo. Ținuta șic a fost completată cu succes de o pereche de cercei oversize.

Hanoracul este, în opinia Danei o piesă vestimentară versatilă. El poate fi purtat fie cu pantaloni skinny, cu pantaloni largi, cu fuste conice, cu fuste plisate.

Ne place albul și se pare că și Dana Rogoz a făcut o pasiune pentru el, în acest sezon. Așa s-a născut un look cât se poate de cool.

Simple & classic este mereu o idee bună. Așadar, Dana a optat pentru pulover și o fustă plisată, ambele Vintage Couture Shop, accesorizate cu o pereche de pantofi Chanel.

Una din pisele ei preferate pentru ţinutele casual sunt blugii boyfriend. Aceştia pot fi combinaţi foarte simplu cu un pulover sau un cardigan şi sandale cu toc, sau pur și simplu cu o cămașă și o pereche de pantofi cu toc.

Sursa: www.danarogoz.com