5 ținute inspirate de 5 seriale de succes de pe HBO GO

5 tinute inspirate de 5 seriale de succes de pe HBO

Unul dintre avantajele perioadei prin care am trecut, e că am avut timp să vedem toate acele seriale pentru care poate că nu avuseserăm vreme sau răbdare. Astfel, ne-am ales producțiile preferate, personajele care ne-au ajutat să ne regăsim puterea feminină și, de ce nu, ideile în ceea ce privește vestimentația. Iar a propos de asta, pentru noi, stiliștii, a fost o perioadă în care ne-am reîncărcat bateriile creativității. 

Dacă și tu ți-ai găsit refugiul într-un personaj precum Ecaterina (The Great), Gloria Steinem (Mrs America) sau Jules (Euphoria), iată cum ar arăta 5 ținute în stilul personajelor noastre preferate din serialele de pe HBO GO, dacă ar fi să le scoatem în stradă. 

The Flight Attendant 

Un altfel de serial polițist, The Flight Attendant este un serial construit în jurul unui personaj cel puțin interesant, care are parte de un eveniment neașteptat în urma unei aventuri cu un domn foarte sexy de la bordul unuia dintre zborurile companiei la care lucrează ca stewardesă. Nu spun mai multe, în cazul în care încă nu ai apucat să vezi măcar câteva episoade. Spun doar că nu cred că am cunoscut multe femei care să nu își fi dorit în copilărie, măcar preț de câteva minute, să se facă stewardese când vor fi mari. Uniforma clasică este ușor reinterpretată în serial, așa că sky is the limit, doamnelor! O rochie bleumarin cu rever ar trebui să își facă treaba corespunzător!

Curea Bershka; geantă Pull & Bear; rochie Zara

The Great

Romantic, cu o doză sănătoasă de umor și cu multe curiozități din spatele ușilor unuia dintre cele mai mari imperii ale lumii. The Great este povestea împărătesei Ecaterina, spusă altfel. Cu o estetică extrem de fotografică, fiecare cadru este o adevărată desfătare vizuală. Decorurile și costumele te fac să visezi, dincolo de momentele bazate pe fapte reale care te fac să te închini de-a dreptul. Și cum nu ne putem compara vreodată cu destinul Ecaterinei, putem măcar să abordăm corsetul într-o manieră proprie. Îți propun să îl porți cu o pereche de jeans sau cu o pereche de bermude. Și neapărat cu o tiară sau cu un colier statement. Ca o regină contemporană, nonconformistă!

Colier Meli Melo; corset LUNE at Midnight

Euphoria 

De departe unul dintre cele mai emoționante seriale pe care le-am văzut vreodată, după mine, Euphoria ar trebui să devină material didactic, în toate liceele. Drama interioară a fiecărui personaj te trece prin toate stările din adolescență, de care toți ne-am temut la momentul respectiv și pe care poate că nici astăzi nu le înțelegem. Cel mai interesant personaj al primului sezon este Jules. Stilul ei inedit te va fascina de la primul cadru, prin culoare, prin textură, dar mai ales prin felul în care ținutele îi susțin fiecare trăire. 

Jachetă Stradivarius; rochie Bershka; bocanci The 5th Element

Mrs America 

Cum moda anilor ’70 reprezintă, în continuare, una dintre cele mai puternice tendințe în fashion, nu puteam sări fix peste Mrs America, un serial superb, bazat pe faptele reale trăite de unul dintre cei mai mari jurnaliști feminiști ai tuturor timpurilor și de lupta pentru drepturi egale, indiferent de sex. Rose Byrne o interpretează pe legendara Gloria Steinem, al cărei stil i se potrivește perfect actriței.

Jeans BSB Collection; ochelari Missoni, Optiblu; bluză H&M

Sex and the City

Nu am putut să nu revin la un clasic irezistibil, pe care cred că fiecare dintre noi l-a văzut de cel puțin 3 ori până acum. Cum nu mai e nevoie de nicio introducere, Sex and the City reprezintă una dintre cele mai mari inspirații fashion ale secolului, pe care, ori de câte ori l-ai reviziona, îl găsești actual și perfect pentru ideile de outfituri casual ale momentului!  (P)

Rochie H&M; eșarfă Reserved; papuci Ginissima

Foto: PR

Video: Youtube