5 site-uri COOL, perfecte pentru cadourile de Crăciun

Cu toții avem un site preferat, adorăm să-l accesăm măcar așa din curiozitate, fie că e vorba de îmbrăcăminte, bijuterii, cosmetice sau, de ce nu, obiecte mai trăznite?

Dacă ești în pană de idei, iată 5 site-uri unde poți să cumperi ceva de calitate și “affordable”, dar mai ales original!

Dacă vrei ceva de impact și să ajuți planeta, poți cumpăra o brățară de la 4ocean. Această bijuterie este confecționată din plastic găsit în oceane și poate reprezenta cadoul ideal. Detalii pe: www.4ocean.com/allproducts!

Cablul încărcătorului tău de telefon îți face probleme? Pentru nu a nu mai întâmpina probleme, cumpără un cablu chargecords. Acesta nu se va strica niciodată, și în plus ai opțiunea să-ți alegi modelul preferat.

Detalii pe: www.chargecords.com/.

Pentru un ceas frumos sau o bijuterie din aur sau argint e nevoie de un buget mai mare. Însă, trebuie să știi că brandul Cluse vinde ceasuri și bijuterii, la un preț rezolnabil. Dacă vrei să cumperi un ceas sau bijuterii pentru cei dragi, intră pe: www.cluse.com.

Pe United Wardorbe, găsești îmbrăcăminte second-han de bună calitate și la prețuri accesibile. Mai mult, poți face chiar tu bani, vânzând ce nu mai porți. Dacă ești curioasă, accesează: www.unitedwardrobe.com.

Dacă vrei cometice de tot felul, noul site zenobia.ro funcționează ca un minimarket, pentru pielea și corpul tău, ca să te pregătești de primăvară. www.zenobia.ro

Text de Katharina Larmaraud