5 seriale pe care să le vezi pe Netflix în luna august

Pentru mine, Netflixul e ca acel prieten bun care vine cu soluția salvatoare exact atunci când ai mai mare nevoie de ea. În cazul de față, cu serialul salvator. Care începe fix când ai bifat cam toate producțiile din timpul verii. Sau când vrei o poveste nouă la care să te uiți seara, după o zi plină, pentru că nu te mulțumești cu un singur episod pe săptămâna din serialele pe care deja le urmărești – varietatea este cuvântul-cheie aici!

Așadar, care sunt noutățile pe care le vedem pe Netflix în luna august? Lista începe cu…

The Defenders (Premiera: 18 august)

Dacă nu ai văzut până acum Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage și Iron Fist, acum e momentul să organizezi un maraton Marvel și să te pregătești pentru unul dintre cele mai așteptate seriale ale anului, The Defenders, în care cele patru personaje de mai sus se reunesc pentru a salva împreună New York-ul. Chiar dacă e orb, Matt Murdoch/Daredevil (Charlie Cox) se descurcă excelent în orice situație, și asta grație celorlalte simțuri ale sale, mult mai intense, Jessica Jones (Krysten Ritter) este de departe cel mai bun detectiv, cu o forță incredibilă, Danny Rand/Iron Fist (Finn Jones) stăpânește perfect artele marțiale, în timp ce pe Luke Cage (Mike Colter) nu îl poate distruge nimic. Altfel spus, patru supereroi de care nu are cum să nu-ți placă. Mai ales că îi pun mereu la punct pe… băieții răi!

Atypical (Premiera: 11 august)

Creat în jurul unui subiect destul de sensibil, Atypical îl are în prim plan pe Sam (Keir Gilchrist), un puști de 18 ani care suferă de autism, dar care încearcă să trăiască pe cât de normal cu putință. În momentul în care decide să își facă o prietenă și să distanțeze mai mult de familie, relația lui cu mama sa, Elsa (Jennifer Jason Leigh), începe să o ia într-o nouă direcție, una complet necunoscută de cei doi.

Wet Hot American Summer: Ten Years Later (Premiera: 4 august)

Înainte de a-l începe, îți recomand să vezi filmul Wet Hot American Summer (2001, regia: David Wain) și serialul Wet Hot American Summer: First Day of Camp (2015), făcut tot de Netflix, pentru ca povestea să aibă o continuitate. Gașca din tabăra Firewood, din 1981, se reunește după zece ani pentru o nouă porție de distracție și cele mai ciudate aventuri. Iar această reuniune, la care participă, printre alții, Amy Poehler, Beth Dover, Chris Meloni, Chris Pine, Elizabeth Banks, Janeane Garofalo, Jason Schwartzman, Joe Lo Truglio, Kristen Wiig, Lake Bell și Paul Rudd, este fără doar și poate una pe care nu trebuie să o ratezi.

Disjointed (Premiera: 25 august)

Creat de Chuck Lorre (Two and a Half Men, The Big Bang Theory) și David Javerbaum (The Late Late Show with James Corden), Disjointed este un serial de comedie care o are în prim plan pe simpatica Ruth Whitefeather Feldman (Kathy Bates), o adevărată legendă în domeniul traficului de droguri. Hotărâtă să își dezvolte afacerile, aceasta își angajează fiul, alături de alți trei tineri, la dispensarul său de cannabis.

The Mist (Premiera: 25 august)

După atâtea comedii, trecem și la un serial horror, The Mist, inspirat de romanul omonim semnat de Stephen King, o poveste excelentă pentru fanii genului. După ce o ceață densă pune stăpânire pe orașul Bridgton, lucruri din ce în ce mai ciudate încep să se petreacă aici, iar locuitorii săi trebuie să își dea seama cum pot învinge misteriosul pericol fără să își piardă simțul rațiunii.

Foto: Netflix

Categorii Lifestyle