5 seriale noi de văzut în această primăvară

Încă nu am terminat Taboo, cu minunatul Tom Hardy, de Big Little Lies nu m-am apucat, pentru că tot încerc să termin cartea lui Liane Moriarty, care a inspirat serialul, iar de celelalte trei seriale pe care le-am trecut pe lista de must see nici nu mai vorbesc, pentru că deja intru în panică! Însă, dacă faceți parte din categoria oamenilor organizați, care sunt la zi cu toate titlurile și își doresc să descopere o nouă poveste, următoarele cinci seriale merită să fie luate în considerare.

Santa Clarita Diet

Pariul Netflix din aceast sezon? Santa Clarita Diet, o comedie neagră cu Drew Barrymore și Timothy Olyphant în rolurile principale. Cei doi îi interpretează pe Sheila și Joel Hammond, un cuplu care lucrează în domeniul imobiliarelor, în orașul Santa Clarita. Viața lor minunată este dată peste cap în momentul în care Sheila moare și devine un… canibal. Dar stați liniștiți: serialul nu este nici pe departe unul înfricoșător, iar Drew Barrymore are grijă să transforme chiar și cele mai sângeroase scene în moemente extrem de amuzante!

Iron Fist

Netflix și Marvel pregătesc terenul pentru mult așteptata serie cu supereroi The Defenders și lansează, după serialele Daredevil, Jessica Jones și Luke Cage, Iron Fist, cu Danny Rand/Iron Fist (Finn Jones), supereroul care se întoarce în New York pentru a recupera compania familiei sale, după ce timp de 15 ani toată lumea l-a crezut mort. În scurt timp însă, lucrurile se complică și Rand este nevoit să apeleze la superputerile sale.

Six

Dacă îți place Homeland, acordă-i o șansă și acestui noi serial de acțiune. Six urmărește unei echipe speciale de militari, care încearcă să îl salveze pe Richard Taggart (Walton Goggins), un fost coleg luat prizonier de o grupare teroristă. Serialul este inspirat de aventurile celor din SEAL Team Six, trupa specială a marinei militare americane, care a condus operațiunea de lichidare a lui Osama bin Laden.

The Good Fight

Dacă ai urmărit The Good Wife, atunci nu trebuie să ratezi nici sequel-ul The Good Fight, în care personajul Dianei Lockhart (Christine Baranski), partener la firma de avocatură Stern, Lockhart & Gardener, care, în urma unei scamatorii financiare, își pierde economiile de-o viață. În plus, aceasta este nevoită să renunțe la firma sa de avocatură și să o ia de la zero, fără niciun fel de resurse.

The Handmaid’s Tale

Trebuie să recunosc: în primul și în primul rând, vreau să văd acest serial pentru Joseph Fiennes! Da, am o slăbiciune pentru frații Ralph și Joseph Fiennes! Serialul produs de Hulu are la bază celebrul roman Povestea slujitoarei, de Margaret Atwood. Acțiunea are loc într-un viitor distopic, în care un regim teocratic a fost instaurat în America, iar femeile au fost private de toate drepturile și libertățile. În prim planul poveștii se află Offred (Elizabeth Moss), o tânără care încearcă să reziste tuturor piedicilor care i se pun în complicata lume în care trăiește acum.

Categorii Lifestyle