5 secrete pentru un zâmbet perfect

Ai grijă de zâmbetul tău. Cel mai important lucru pentru un zambet frumos este sanatatea, iar Dr Denisa Zaharia – medic stomatolog, specializat în ortodonție și estetică dentară, vine cu câteva sfaturi esențiale pentru o dantură sănătoasă.

  • Un zâmbet natural și armonios este captivant pentru cei din jur și îți oferă încredere în tine. Acum, poți avea dinți drepți și un zâmbet perfect, cu ajutorul unui aparat dentar, la orice vârstă. Există variante potrivite și eficiente pentru orice persoană. Pe lângă obiectivul estetic, beneficiile începerii unui tratament ortodontic sunt incontestabile pe termen lung pentru sănătatea dentară.
  • Pentru a avea dinți sănătoși, este necesar să ne spălăm pe dinți corect, de 2 ori pe zi, și să folosim ața dentară! Prin neutilizarea aței dentare 40% din suprafața dinților rămâne necurățată.
  • Efectuează periodic controale la medicul dentist pentru a trata afecțiunile dentare în stare incipentă. Este eficient, nedureros și te scapă de cheltuieli mai mari și de disconfort pe termen lung.
  • Pentru a avea dinți albi și strălucitori, optează pentru tratamentul de albire profesionala recomandat de catre medicul tau stomatolog si nu utiliza diverse solutii sau tratamente minune care pot fi daunatoare!
  • Nu uita ca gingiile au rol important in a avea un zambet sanatos! Utilizeaza periute moi, cu miscari blande, pentru o igienizare corecta! Si schimba periuta la 3-4 luni!.

Categorii Lifestyle