5 rujuri de purtat în această iarnă


Rujurile mate sunt cele mai utile astfel de produse cosmetice pe care le poți avea în poșetă, căci se pretează tuturor tipurilor de activități și întâlniri, ajutându-te să obții un look proaspăt și îngrijit, iar alegerea nuanței potrivite îți va da un plus de încredere în tine. Fie că preferi variantele tradiționale, uscate sau pe cele lichide, sigur îți vei găsi produsul preferat.

Pentru o nuanță nude poți încerca Maybelline New York Superstay Matte 5 Loyalist care are o formulă lichidă ce rezistă pe buze până la 16 ore, potrivit informațiilor oferite de producător. Pentru obținerea unei culori intense, însă matifiate, se folosesc cerneala și pigmentul concentrat, îmbinarea celor două într-o formulă unică având un efect “wow”.

Dacă preferi nuanțele mai îndrăznețe, dar și clasice, un roșu de la Max Factor Lipfinity 120 Hot te va mulțumi pe deplin. Folosește un sistem în doi pași care include rujul proriu-zis în formulă lichidă, pe care îl adaugi pe buze folosind aplicatorul, culoarea rezistând până la 24 ore, potrivit producătorului, iar peste aceasta veu adăuga un balsam hrănitor ce conferă strălucire.

L’Oreal Paris Infaillible Lip Paint în varianta 205 Apocalypse Red este rujul care te va ajuta să subliniezi un machiaj de seară, de ocazie sau unul special gândit pentru un eveniment.

Poți alege relativ ușor un ruj M.A.C. Retro Matte, gama ce include pe lista ingredientelor și câteva substanțe cu proprietăți emoliente. Asta înseamnă că rujurile din această categorie nu vor usca excesiv buzele, dar vor fi relativ rezistente la transfer.

Sleek Matte Me în varianta Velvet Slipper este un ruj care se usucă mat pe buze și are o culoare deschisă – fiind un roz închis, magenta. Produsul acoperă delicat buzele, fără să lase o senzație neplăcută, lipicioasă. Rezistă până la 3 ore, ulterior necesitând retușuri. Ca soluție cromatică, acesta se potrivește bine în cadrul machiajului asortat ținutelor tip cocktail.