5 produse must-have pentru machiajul de sărbători

Deoarece în timpul anului nu reușim întotdeauna să ne realizăm un machiaj glam, de sărbători este ocazia ideală în care o putem face. În această perioadă avem cu siguranță măcar 2-3 zile mai puțin aglomerate în care ne putem face mai mult timp pentru noi, familie și prieteni. De asemenea, perioada sărbătorilor ne inspiră întotdeauna prin magia sa, prin petele de culoare sau nelipsitul sclipici. Ca în fiecare an, companiile de beauty lansează cele mai apetisante produse în colecțiile de iarnă, fapt care ne poate lăsa ușor dezorientate. Desigur, fiecare persoană are caracteristici și preferințe diferite, însă există câteva produse de machiaj care nu trebuie să îți lipsească din kit în acest an, atunci când îți realizezi machiajul pentru Crăciun sau Revelion.

Pentru că rujul roșu trebuie să existe în portfardul oricărei femei, în special în perioada sărbătorilor, poți încerca FENTY BEAUTY Stunna Lip Paint. Este un ruj lichid care se usucă mat, are o rezistență destul de mare și o nuanță irezistibilă de roșu, potrivită oricărui ten. De asemenea, aplicatorul te va ajuta să îți conturezi perfect buzele pentru acel look polished. Disponibil aici.

Pentru ca machiajul ochilor să arate impecabil la masa de Crăciun sau în seara de Revelion, poți alege să combini o paletă cu farduri mate și un fard spectaculos, metalizat sau cu glitter. A fost dificil să aleg numai trei produse din această categorie, însă sper ca și voi să fiți la fel de încântate atunci când le folosiți precum am fost și eu. Pentru a realiza umbre, am ales paleta HUDA BEAUTY Mauve Obssesions. Este foarte mică, extrem de travel friendly, și conține 9 farduri cu care poți realiza un întreg look. Am ales această paletă cromatică deoarece este potrivită pentru toate culorile de ochi, însă dacă preferințele tale sunt diferite, găsești mai multe variațiuni de culoare. Disponibilă la Sephora.

Pentru accente sclipitoare, tapotează pe centrul pleoapei sau în colțul intern al ochilor fardul cremos Diamond Girl de la MELKIOR. Vei rămâne surprinsă de intensitatea acestul produs, extrem de metalizat, într-o nuanță de argintiu care imită perfect metalul topit. Îl găsești în magazinele Melkior.

Dacă îți dorești același finish metalizat, dar în diferite nuanțe, poți opta pentru COLOURPOP Supernova Shadow, disponibil în culori precum roz, violet, cupru sau roșu. Acesta este un produs lichid care se usucă într-o formulă rezistentă. Disponibile aici.

Pentru un ten radios, nu uita să aplici câteva tușe de iluminator. Pentru un efect WOW! Aplică-l și pe decolteu, umeri și gât. Pe lângă ambalajul extrem de atractiv,  TOO FACED Love Light Highlighter are o textură fină, puternic reflectorizantă, perfectă pentru acest sezon. Este disponibil în trei nuanțe în magazinele Sephora.

Foto: Claudia Neacșu