5 produse de care ai nevoie în rutina de seară


Oricât de extenuată ai fi la finalul zilei, pielea ta îți va mulțumi dacă îi acorzi măcar 10 minute pentru ritualul de îngrijire. Demachierea tenului este necesară în fiecare seară, dar, din păcate, nu este suficientă. Iată 5 produse pe care trebuie să le incluzi în rutina ta de seară.

Demachierea tenului deja este un pas cunoscut de toate femeile. Ceea ce trebuie luat în calcul este tipul de ten pe care îl ai, deoarece chiar și demachiantul se alege în funcție de nevoile pielii. Mizează pe Bioderma Sebio dacă tenul tău este mixt/uleios, iar Garnier Micellar Cleansing Water nu te va dezamăgi în cazul în care ai o piele uscată sau sensibilă.

Curățarea nu înseamnă demachiere, ci următorul pas din rutina de îngrijire. Curățarea tenului se poate realiza cu un gel de curățare adecvat tipului de ten, iar pentru că ne bucurăm de device-uri smart pentru pielea noastră, Foreo a lansat cea mai bună variantă pentru a avea un ten curat și luminos: FOREO Luna Mini 3.

Recunoaștem, lotiunea tonică este un pas opțional, dar important, deoarece ea ajută la echilibrarea ph-ului pielii și degresează tenul, pregătind o pânză perfectă pentru serum și cremă. Pixi Beauty Vitamin C Tonic este ideal pentru orice tip de ten căruia îi lipsește luminozitatea.

Serum – de ce avem nevoie de el? Este simplu! Textura lejeră a serumului permite absorbția rapidă a cremei de noapte și oferă un plus de hidratare și suplețe pielii tale. Orice urmă de oboseală poate fi ștearsă de pe chipul tău cu ajutorul produsului potrivit! Bogat în vitamine, Tony Moly Vital Vita 12 este un serum care intră în piele în doar câteva secunde, hidratează tenul și îți conferă luminozitate.

Ultima, dar nu cea din urmă, crema de noapte nu ar trebui să lipsească din rutina ta. Alege-o în funcție de nevoile pielii tale, iar noi îți recomandăm Lancome Renergie Nuit Multi-Lift pentru un ten ferm, hidratat și revitalizat.