5 produse de beauty pentru travel

Raluca Zenga este mereu în vacanță. A călătorit în ultimile 12 luni în 12 destinații exotice, iar azi vine să ne spună ce produse de beauty nu-i lipsesc niciodată din bagaj…

  1. Spray-mist cu uleiuri esențiale, pentru relaxare și hidratare: îl folosesc pentru ten, pentru decolteu sau pe pernă, înainte de somn, în avion, în orice moment în care simt nevoia să-mi reîmprospătez pielea.
  2. Roller-ul meu din jad roz pentru masaj facial- îl folosesc la aplicarea rapidă a serumului în ritualul de hidratare matinală, și în călătorii ajută la efectul “puffy eyes” după nopți nedormite și revitalizează tenul. Eu îl port mereu în trusa din bagajul de mână- te poți “juca” cu el oriunde (eu nu sunt timidă și îl folosesc în avion, în tren, cu tot cu privirile surprinse ale călătorilor!).
  3. Un duo prețios: crema de protecție solară pentru un bronz sănătos și gelul cu aloe vera pentru îngrijirea de după expunerea la soare.
  4. Suplimentele de beauty mă însoțesc și în vacanță – capsulele de colagen și acid hialuronic, antioxidanții precum vitamina C, spirulina și resveratrol-ul .
  5. Trusa care nu îmi părăsește bagajul de mână, și trece prin orice control de securitate la aeroport, conținând miniaturi din orice: crema de mâini si de față, șervețele umede pentru igiena intimă, picături de ochi și de nas (pentru senzația teribilă de uscare din avion!), balsam de buze, masca de ochi, mini pastă și periuță de Dinți …și chiar ața dentară și stick calmant pentru pișcături de insecte sau iritații! Tovarasii mei de calatorie o cer deseori imprumut pentru ca are aproape orice si la fiecare drum isi imbogateste repertoriul cu o noua idee!

Categorii Lifestyle