5 produse de beauty must-have

Suntem chiar în mijlocul tranziției dintre vară și toamnă, așa că m-am gândit să îți sugerez câteva produse perfecte pentru această perioadă, care îți asigură o îngrijire optimă a pielii și un machiaj minimalist bine studiat.ș

Mascara Volume Effet Faux Cil are acum o formulă îmbunătățită. Formulă originală îmbogăţită cu unicul ‘TRIPLE FILM COMPLEX’ îşi păstrează ingredientele, îmbrăcând genele în 3 pelicule de polimeri cu efect de volum şi curbare. YSL Beauty dezvăluie un nou mix pentru formula MASCARA VOLUME EFFET FAUX CIL, acum completat cu ingrediente pentru îngrijire care asigură gene frumoase şi mătăsoase.

Așa cum am menționat și într-un articol anterior, în următorul sezon revine în tendințe tenul mat. Dacă vrei să te conformezi situației, poți alege un fond de ten fluid, ușor de aplicat, care oferă combinația perfectă între un aspect mat, acoperire ridicată și senzație de confort. Sephora Collection Matte Perfection Foundation bifează toate cerințele menționate anterior, având o formulă extrem de pigmentată, care nu conține ulei și este waterproof. Disponibil în Sephora și online aici.

Fondul de ten rămâne mat, însă pielea ta tot are nevoie de hidratare și luminozitate. Descoperă secretul luminozității instantanee cu noua formulă Kiehl’s ce hidratează, catifelează și netezește pielea, oferind un aspect luminos și energizat tenului.

Pasionată de măști? Încearcă Foreo UFO! Acest mic aparat este cel mai avansat dispozitiv pentru tratament facial din lume, fiind conceput să vă transforme tratamentul cu mască preferat de 20 de minute într-un răsfăț de 90 de secunde. Acesta combină măștile activate prin UFO cu tehnologie de hiperinfuzie (încălzire, răcire și pulsații T-Sonic) și tratamentul prin lumină LED pentru un tratament de nivel profesional acasă. Încălzirea deschide porii, pulsațiile T-Sonic™ infuzează ingredientele active în piele, iar crioterapia etanșează ingredientele active și îmbunătățește fermitatea pielii.

BIG BROWS! În tendințe de ceva vreme, sprâncenele wild au nevoie de puțină stilizare pentru a arăta perfect. Definește și evidențiază sprâncenele tale cu acest creion pentru conturare 4 in 1! Benefit Brow Contour Pro este un creion multifuncțional care conține o nuanță pentru conturarea sprâncenelor mai deschisă, una mai închisă, o nuanță pentru corectare și una pentru iluminare, toate selectate special pentru a da sprâncenelor un efect de densitate și dimensiune.