5 produse fresh cu aromă de lămâie #beauty

Lămâia este un ingredient de bază în foarte multe produse cosmetice, fie că vorbim despre parfumuri, creme de corp, creme de față sau produse de păr. Aroma parfumată a citricelor este des întâlnită în combinația unor parfumuri celebre și se regăsește de cele mai multe ori printre notele de vârf și cele de mijloc. Astăzi, am trecut în lista noastră câteva produse preferate care au ca ingredient principal acest minunat fruct exotic.

Mască pentru păr cu aromă de lămâie Christophe Robin (namos.ro)

Această mască cu aromă de lămâie funcționează precum un gomaj pentru firul de păr. Cu vârful degetelor luați o cantitate cât o nucă, o întindeți pe scalp, masați bine, apoi clătiți cu apă din abundență și veți obține un păr strălucitor.

Unt hrănitor pentru corp Satsuma, The Body Shop

Deliciosul unt hrănitor pentru corp fructat de la The Body Shop se va topi în piele pentru o hidratare puternică. După fiecare utilizare, pielea ta se va simți răsfățată. Produsul conține un parfum revigorant de clementine, lămâie, unt de shea și unt de cacao din Ghana.

Parfum Chanel Chance

Chanel Chance EDT este un parfum extrem de faimos, elegant și seducător. Chiar dacă are lămâie printre note, acesta are și o anumită dulceață ce îl distinge pe piața parfumurilor. Trebuie să îl încerci în acest sezon!

Deodorant Roll-on Natural Lămâie Terralura 

Uleiuri esențiale de lămâie și lemongrass, argint și aur coloidal, extract de aloe vera și minerale, combinate într-un deodorant roll on, pentru o senzație de proaspăt și curat. Este un produs antibacterian, sigur, eficient, vegan, fără alcool, fără parabeni, fără aluminiu. Are un miros proaspăt, natural și te va cuceri cu siguranță.

Shower Gel Joy Of Light – gel de duș, de la Douglas

Gelul de duș Joy of Light transformă ritualul de îngrijire într-o experiență spa care îți trezește simțurile și te face să evadezi din ritmul agitat al vieții cotidiene. Noua formulă folosește ingrediente prețioase precum ulei de lămâie revitalizant și extract de iasomie, curăță ușor pielea fără a o usca și o face incredibil de netedă. Parfumul revigorant al liniei de îngrijire a pielii combină note de citrice, o aromă rafinată de ceai verde și note lemnoase.