5 parfumuri pe care acum le găsești la un preț de nerefuzat

În pragul sărbătorilor, parfumurile tale preferate te tentează cu reduceri apetisante. Perfecte de adăugat la colecția personală, sau ideale de pus sub brad, azi îți sugerez 5 parfumuri pe care le poți găsi acum la un preț irezistibil.

Jean Paul Gaultier Scandal EDP 30 ml, 185 lei

Un parfum scandalos de bun, Jean Paul Gaultier Scandal întruchipează perfect feminitatea pariziană. Un parfum misterios, sexy, feminin, festiv și distractiv! Încărcat de emoție și îndrăzneală, Scandal este un parfum pe care trebuie neapărat să îl bifezi în colecția ta, iar acum îl găsești la un preț de nerefuzat.

Viktor & Rolf Flowerbomb Extrême EDP 30 ml, 300 lei

Flowerbomb Eau de Parfum Extrême este explozia adevărată a senzualităţii şi pasiunii. Nota de vârf este o declaraţie de iubire faţă de viaţă, devenită parfum. Nota de mijloc dezvăluie o esenţă tămâioasă irezistibilă, purtată de iasomie sambac vibrantă, ritmică. Notele cremoase, balsamice par a fi aproape tactile. Acordul de ambră din nota de bază este exagerat dramatic de vanilia şi benzoina prezente în concentraţie maximă. Eau de Parfum Extrême este o compoziţie seducătoare cu caracter sofisticat.

Nina Ricci Nina EDT 30 ml, 145 lei

Nina te va captura imediat, aşa cum chiar numele te avertizează. Nina de la Nina Ricci își prezintă notele magice și șarmul contrastelor rare după câteva note. După acordul efervescent din lămâie de Calabria și lămâie verde urmează o notă de mijloc în nuanțe de caramel cu esențe din flori de bujor și Ipomoea albă, învelite decent de vanilie catifelată. Baza se formează din lemn viu de măr și cedru alb, completate rafinat cu mosc senzual.

Lancome La Vie Est Belle EDP 75 ml, 399 lei

Noua aromă sub semnătura Lancôme, La Vie Est Belle, este un manifest al noii ere, universal dar personal în acelaşi timp, parfumul construieşte feminitatea ca pe o alegere, nu un standard. O alegere pentru frumuseţe, o alegere pentru a trăi frumos, a trăi personal şi a fi mereu tu însăţi. Lancôme îşi cultivă convingerile de-a lungul timpului şi împărtăşeşte viziunea asupra frumuseţii într-o creaţie excepţională care descrie feminitatea şi bucuria de trăi cu o poveste iris-gurmandă construită din ingrediente naturale preţioase, o interpretare modernă a unui parfum oriental cu note distinctive gurmande.

Michael Kors 24K Brilliant Gold EDP 100 ml, 245 lei

Un parfum strălucitor și radiant precum aurul. Notele citricelor, a fructelor și a florilor atât de feminine creează un parfum ademenitor. Un parfum sclipitor dominat de note de mandarine, portocale și flori luxuriante îmbinate delicat cu notele lemnoase.