5 parfumuri de încercat în această primăvară

Deja ne-am obișnuit cu razele de soare și natura care se trezește încet la viață, așadar este timpul să facem schimbări, sau mici update-uri, în zona de parfumerie. În acest sezon ne răsfățăm simțurile cu noi lansări inedite, așa că a venit timpul să îți recomandăm 5 parfumuri pe care nu trebuie să le ratezi în această primăvară.

Dacă ești în căutare de parfumuri cu emoție, care să te ducă cu gândul la locuri de poveste și să îți amintească de locurile dragi pe care le-ai vizitat, noul magazin Atelier Cologne din Băneasa Shopping City este locul potrivit pe care nu ai cum să îl ratezi. Inspirate de ingrediente adunate din întreagă lume, parfumurile Atelier Cologne sunt disponibile într-o gama largă de senzații olfactive, printre care merită să îți sugerez varianta Pomelo Paradis.

Îndrăznește! Acesta este sloganul acestui sezon, așadar îți recomand noul parfum semnat Carolina Herrera – Good Girl: DOT DRAMA. Carolina Herrera aduce o nouă ediție de colecție a celebrului parfum Good Girl, iar ediția de colecție păstrează notele consacrate ale parfumului de bază: tuberoza, iasomie de sambac, semințe de tonka și cacao. Totul într-un ambalaj spectaculos, cu buline albe, inspirate din colecția haute couture Carolina Herrera.

În ton cu primavera, Jo Malone London ne surprinde cu o nouă lansare inedită. Orange Blossom Eau de Cologne  este o adevărată oază de liniște, o grădină strălucitoare. Aromele de clementine se împletesc în nota de mijloc cu florile de portocal, crinul de apă și vetiverul balsamic, pentru a0ti oferi o experiență unică.

MUGLER Alien Flora Futura este zeița florilor într-un univers misterios și plin de speranță. O lume a luminii, în care înflorește o singură floare, provenită de la un cactus, așa sună în cuvinte definiția perfectă pentru acest parfum. Notele de santal dezvăluie un parfum invaluitor, dulce și cremos, dar nu în ultimul rând, extrem de feminin.

Captivând spiritualitatea indiană și misticismul, Armani dedică ultima ediție a colecției Terres Precieuses Indiei. Este descris că o aromă captivantă, strălucitoare și voluptoasă, care depășește frontierele, o călătorie în inima Indiei, infuzând creativitatea italiană a lui Giorgio Armani, cu spiritul indian.  Notele lui cheie sunt desenate de la aroma tămâiei și a condimentelor indiene cu flori, fructe și esențe lemnoase. Frunzele de tutun și cele de osmanthus oferă o aromă, o notă distinctă, rafinată. În acord cu credința indiană, piatra Lazuli subliniază infinită natură a Universului.