5 motive să vizitezi vara aceasta terasa The Garden by JW Marriott

Grădinile fac parte din viața omului de peste 3000 de ani. Strămoșii noștri iubeau grădinile atât pentru frumusețea și estetica lor, cât și pentru atmosfera relaxantă și liniștea specifică spațiilor verzi.

Terasa The Garden by JW Marriott a fost gândită de la început ca un loc de relaxare, un loc viu și vibrant, unde încep poveștile frumoase de vară.

The Garden este oaza urbană perfectă, ce combină un meniu variat și delicios cu seri tematice special concepute pentru a oferi escapada perfectă din agitația orașului.

Printre specialitățile pe care să le încerci sezonul acesta, trebuie neapărat să incluzi ‘The Ultimate Wagyu Rib Eye Burger‘– care va deveni, cu siguranță, preferatul tău din oraș! Dacă îți dorești o variantă de prânz sau cină mai fresh, ‘Salata The Garden’ este ideală într-o zi călduroasă, iar atunci când vine vorba despre desert, înghețata pe care o vei găsi la The Garden te va face să uiți de orice altă poftă! Poti arunca o privire asupra meniului aici.

Dar fiindcă nu vrem să ne crezi pe cuvânt, iată și 5 motive ‘fun’ pentru care să vizitezi acest loc, lasând la o parte pofta de mâncare:

  1. Locul unde o poți întâlni pe Paula Seling

The Garden este locul în București unde o poți întâlni pe Paula Seling. Ea a acceptat invitația The Garden de a aduce un plus de relaxare oaspeților terasei. O poți întâlni pe talentata artistă în serile de 5 și 19 iulie, dar și în 2 și 9 august.

  1. #Jazzinthegarden cu Viorica Pintilie

O escapadă din tumultul orașului este oricând binevenită, iar daca ea se completează cu ritmuri de Jazz, atunci cu siguranță sufletul îți va sălta de bucurie.

  1. #LiveDJ

În fiecare joi în lunile iunie, iulie și august, DJ Joe se va asigura că atmosfera este una fresh, de vară și în ritmurile sezonului! Muzica are întotdeauna un efect pozitiv asupra noastră, atât fizic, cât și emotional, așa că orice seară care se încheie în ritmuri muzicale, va fi o seară reușită!

  1. Loc de joacă și meniu pentru copii

Este dificil să găsești locul perfect pentru toată familia. La The Garden ai combinația ideală. Locul de joacă special amenajat și meniurile pentru copii completează ofertele delicioase pentru adulți, astfel că toată familia se poate bucura de o ieșire relaxanta, într-o oază de verdeață și liniște în inima orașului.

  1. Happy Hour între orele 16:00-18:00 în fiecare zi

Poți savura Jam Jars Cocktails, dar și Long Drinks cu 50% mai ieftin. Când e cald afară și programul încărcat te ține în oraș, poți alege oricând să inchei ziua la The Garden și, astfel, să te asiguri că îți încarci bateriile pentru a doua zi la birou.

The Garden by JW Marriott te așteaptă in fiecare zi de la 12:00 la 00:00.

Pentru rezervări: +4 021 403 1919 | thegarden@marriott.com, iar pentru preview, follow us here: https://www.instagram.com/chefnicolaelica/.

Categorii Lifestyle