5 motive pentru care trebuie să vezi Me Before You

de ce să mergi la me before you

Me Before You, ecranizarea bestsellerului scris de Jojo Moyes, este acum în cinematografe, iar noi am găsit astfel cel mai bun prilej pentru a vă spune de ce nu ar trebui să ratați cel mai romantic film al verii.

1. Pentru că o veți vedea pe Emilia Clarke într-un rol interesant și complet diferit de cel al lui Daenerys Targaryen, Mama Dragonilor din Game of Thrones. Aceasta este Lou Clark, o fată simplă, haioasă și plină de viață, care ajunge să aibă grijă de Will (Sam Claflin), un bărbat țintuit în scaunul cu rotile după un accident groaznic.

2. Pentru că, deși în prim plan este o poveste tristă, sarcasmul și momentele haioase nu lipsesc din acest film. Iar „vinovați” sunt Emilia Clarke și Sam Claflin, a căror chimie este absolut extraordinară.

3. Pentru că întreaga peliculă este o defilare a Emiliei Clarke în cele mai extravagante și colorate ținute! Ai nevoie de un strop de inspirație în materie de fashion? Dă o fugă la Me Before You.

emilia clarke

4. Pentru muzică. Ed Sheeran, Imagine Dragons, The 1975, Jessie Ware, X Ambassadors: nouă ne-a plăcut tare mult coloana sonoră a acestui film.

5. Pentru că pur și simplu îți dă o stare de bine. Zâmbetul Emiliei Clarke, gropițele lui Sam Claflin, peisajele rurale ale Angliei, vacanța și povestea lor emoționantă sunt ingredientele unui film tare, tare simpatic!

Foto: hepta.ro, outnow.ch

Categorii Lifestyle