5 motive pentru care body-ul este o alegere excelentă

astratex body

Deși body-urile sunt printre cele mai practice, și în același timp, printre cele mai seducătoare piese de lenjerie intimă, acestea încă își găsesc cu greu drumul către garderoba femeilor. Ceea ce e păcat! Aflați de ce fiecare femeie ar trebui să dețină cel puțin un body. Poate vă veți convinge că un body de damă e o alegere care trebuie făcută.

1. Vă modelează silueta

Fie că purtați XS sau XL, probabil că vă gândiți uneori că silueta dumneavoastră nu este perfectă. Dacă doriți să o modelați optic, să-i neteziți contururile și să eliminați imperfecțiunile minore, un body modelator vă va ajuta în acest sens. Puteți alege dintre 3 grade de modelare, în funcție de efectul pe care-l doriți. Un body modelator poate fi surprinzător de confortabil, dar și seducător. Așadar, bucurați-vă de sentimentul de încredere în sine oferit.

2. Vă protejează de frig

Body-ul nu trebuie purtat doar pe sub haine, acesta putând fi folosit pe post de bluză sau cămașă, combinat cu fusta preferată, blugi sau pantaloni formali spre exemplu. Sunt disponibile variante fără mâneci, cu mâneci scurte sau lungi. Datorită faptului că body-urile continuă și în zona de chilot, nu veți avea niciodată spatele gol și veți fi mereu confortabilă și cu spatele protejat.

body astratex

3. Vă susține într-o rochie îndrăzneață

Aveți o rochie din tul sau dantelă transparentă în garderobă, dar nu vă găsiți curajul să o purtați? Nu o lăsați să se demodeze și alegeți lenjeria intimă potrivită. Pentru ca rochiile care dezvăluie mai mult decât ascund să nu ofere un sentiment de vulgaritate, puteți purta un body pe sub ele în loc de chiloți și sutien, iar astfel, doar picioarele vor fi dezvăluite. În această combinație vă veți afla cu siguranță în centrul atenției.

4. Adaugă un condiment sacoului obișnuit

Puteți folosi body-uri cu cupe din dantelă în loc de un top, pe sub o jachetă în stil bărbătesc sau pe sub un blazer. Veți crea un contrast elegant între sacoul formal și dantela romantică, iar întreaga ținută va arata seducătoare, dar nu excesiv de provocatoare. Body-urile funcționează la fel de bine cu o cămașă într-o singură culoare, pe care o puteți purta ușor descheiată în partea de sus, astfel încât cupele decorate să fie puțin vizibile. Astfel, dați o notă total distinctă unei cămăși obișnuite.

body astratex

5. Vă transformă într-o minune sexy

Body-urile cu elemente din dantelă sau tul, într-o croială rafinată, sunt bineînțeles potrivite pentru momentele romantice în doi, fiind o lenjerie sexy foarte apreciată. Avantajul acestui body constă în faptul că arată foarte seducător, dar lasă și loc imaginației. În plus, poate masca abdomenul care nu e în cea mai bună formă. Puteți alege dintre modele minimaliste, dantelate sau cu croieli foarte îndrăznețe, cât și dintr-o varietate de culori. Veți alege oare să fiți o femeie misterioasă în negru, o frumusețe sălbatică în roșu sau veți paria pe tonuri deschise care evocă inocență și puritate? Vă vom lăsa să alegeți.

body astratexSimțiți că pur și simplu aveți nevoie de un body? Veți găsi o gama largă de body-uri modelatoare, modele seducătoare în diferite culori, mărimi și croieli pe Astratex.ro.