Celebrity Look: 5 moduri în care poți purta un coc simplu de realizat

Cocul este fără doar și poate cel mai îndrăgit trend în materie de hairstyling la ora actuală. Pe lângă faptul că arată foarte cool este extrem de ușor de purtat indiferent de situație. Nu necesită ore-n șir pentru coafare – fie că vorbim despre cocul caracatiță, în cazul căruia tot ce trebuie să faci este să îți prinzi dezordonat părul în creștetul capului cu ajutorul unui elastic, sau despre varianta de coc mai stilizat. Ei bine, sunt mai multe moduri în care poți obține acest coc popular, în funcție de locul în care vrei să-l porți. Partea interesantă este că poate fi purtat atât pe stradă, când te duci la cumpărături, cât și la un eveniment important sau chiar la nunțile care te așteaptă vara asta.

Iată 5 moduri foarte stylish în care poți purta un coc inspirat din look-urile celebrităților:

Coc accesorizat cu bentiță înflorată

Această coafură romantică este perfectă pentru un eveniment special, precum o nuntă în aer liber de inspirație boho. Accesoriile înflorate pentru păr sunt extrem de în tendințe sezonul aceasta, iar în combinație cu un coc messy vei obține un efect senzațional.

Sienna Miller

Coc lejer din împletituri

Beauty tips-ul de săptămâna aceasta venit din partea hairstylist-ului George Soare ne recomanda împletiturile moderne (vezi aici) care au revenit vara aceasta în trend. Ei bine, vei atrage toate privirile cu acest coc realizat cu ușurință din împletituri, dar care arată foarte sofisticat.

Alyssa Milano

Coc elegant

Acest coc simplu exprimă eleganță și senzualitate! Se potrivește perfect unei rochii de seară și scoate în evidență trăsăturile fine ale chipului. Dacă vrei o coafură care să aibă un efect wow, cu siguranță aceasta este!

Rosie Huntington-Whiteley

Mini coc modern

Dacă și tu ai părul subțire (cum îl am și eu de altfel) iată un exemplu de coc stilizat care arată foarte cool. Cu o șuviță lată răsucită în jurul mini cocului, această coafură se potrivește perfect dacă ești vopsită în stilul balayage.

Jennifer Lopez

Cocul caracatiță

Iată un exemplu de coc caracatiță despre care vorbeam la început. Îl poți realiza foarte ușor chiar la tine acasă și îl poți purta oriunde vara aceasta, fiind o opțiune foarte bună pentru zilele călduroase de vară. Nu-i așa că arată senzațional cu breton?

Bella Thorne

Dacă vrei să realizezi acasă un coc potrivit pentru orice ocazie, iată câteva produse esențiale de care vei avea nevoie: