5 lucruri pe care nu le știai despre Margot Robbie

margot robbie

Margot Robbie (31 de ani) este una dintre cele mai prolifice actrițe ale ultimilor ani. Cu toate acestea, actrița încă mai are lucruri de ascuns sau pe care publicul nu le cunoaște (încă) atât de bine despre ea. Iată câteva elemente mai puțin cunoscute despre Margot Robbie, actrița de origine australiană care a îngenuncheat Hollywood-ul.

Este o împătimită a poveștilor despre femei puternice

Margot Robbie a înființat o companie de producție cinematografică alături de soțul ei, Tom Ackerley, prin care acordă prioritate poveștilor cu și despre femei puternice. Unul dintre cele mai aclamate filme ale anului, Promising Young Woman, regizat de Emerald Fennel (nominalizată la Oscar) și în care joacă Carey Mulligan, este realizat de casa ei de producție, iar următorul pe listă e Barbie, în regia Gretei Gerwig.

margot robbie

Preferă să scrie corespondență clasică, pe hârtie

Margot Robbie a împușcat mai multe roluri importante din carieră scriind scrisori pe hârtie. Acrița și-a așternut pe hârtie intențiile sale către mai marii de la Hollywood, iar această modalitate desuestă de comunicare i-a adus rolurile care au propulsat-o în rândul celor mai mari celebrități de la Hollywood.

A făcut o școală de circ

În țara ei natală, Australia, Margot Robbie a urmat o școală de circ, unde a performat la trapez și a obținut un atestat la vârsta de opt ani.

margot robbie

Are o destinație secretă în Europa, în care merge în fiecare an

Presa n-a reușit să afle încă unde se retrage vedeta câteva zile pe an, alături de soțul ei. Tot ce se știe e că aceasta alege o căsuță în copac, undeva în Europa.

Încă doarme cu jucăria preferată din copilărie

Nici la maturitate, Magot Robbie nu renunță la jucăria ei favorită din copilărie, un iepuraș de pluș, pe care îl aduce în pat în fiecare seară, alături de ea și de soțul ei. Tom Ackerley descrie rutina soției lui drept dezgustătoare, dar nu are încotro și acceptă și cea de-a treia prezență în pat.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle