5 lucruri care te vor inspira în această primăvară

Primăvara este cel mai bun sezon pentru a explora, iar noi am pornit deja în căutarea unor lucruri care să ne inspire și care, bineînțeles, să ne simplifice viața! Ce ne-a făcut cu ochiul de această dată? Haideți să vedem.

O poveste impresionantă: Laura Hillenbrand, De neînvis, editura Corint

Dacă nu ai citit biografia incredibilă a sportivului Louis Zamperini, acum este momentul să o faci, pentru că este una dintre poveștile care îți rămân multă vreme întipărite în minte. În copilărie, Louis Zamperini a fost un delincvent incorigibil. În adolescenţă, el şi-a orientat spiritul rebel spre atletism, descoperindu-şi un talent uimitor, care l-a dus la Jocurile Olimpice de la Berlin. După începerea celui de-Al Doilea Război Mondial, sportivul a devenit aviator. În luna mai a anului 1943, bombardierul său s-a prăbuşit în Oceanul Pacific şi Zamperini a supravieţuit pe o barcă de salvare vreme de 47 de zile. A urmat experienţa de coşmar a lagărelor japoneze pentru prizonieri de război. La limita rezistenţei, Zamperini a răspuns disperării cu ingeniozitate, suferinţelor cu speranţă, brutalităţilor cu revoltă. Soarta lui, triumfătoare şi tragică deopotrivă, avea să atârne de firul tot mai subţire al voinţei sale.

Cel mai colorat ceas al sezonului: Oyster Perpetual Yacht-Master 40

Noi ne-am îndrăgostit iremediabil de acest accesoriu extrem de cool, perfect pentru primăvară! Emblematicul ceas de inspiraţie nautică este lansat într-o variantă cu bezel rotativ, încrustat cu pietre preţioase: safire multicolore, tsavorite verzi şi un diamant poziţionat în zona orei 12. Noul model Yacht-Master 40 este echipat cu brăţară din elastomer, dezvoltată şi patentată de Rolex.

Cea mai recentă inovație tehnologică: aparatul de cafea Nespresso Expert

O dimineață perfectă începe întotdeauna cu o cafea delicioasă, așa că Nespresso îți propune răsfățul suprem. Noul aparat de cafea Nespresso Expert este inspirat de universul barista: cu o interfață prietenoasă, extrem de ușor de utilizat, aparatul dispune de o duză pentru cafea cu design inedit și butoane rotative, cu finisaje din aluminiu, pentru setarea temperaturii şi a volumului de cafea dorit în ceaşcă, introducând opțiunea de preparare a cafelei Americano. Aparatul Nespresso Expert poate fi conectat prin Bluetooth® Smart Technology, iar prin intermediul aplicației Nespresso pentru mobil veți beneficia de întreaga gamă a funcțiilor disponibile. În plus, în această primăvară, Nespresso ți-a pregătit o ofertă tentantă: în aprilie, poți comanda pachetul format din aparat Nespresso și cafeaua excepțională Nespresso la un preț special.

Accente de roșu: noul Rouge Laque de la Bourjois

În acest sezon, îndrăznește să porți cea mai intensă de roșu pe buzele tale! Cu o textură ușoară și o formulă rezistentă, noul Rouge Laque de la Bourjois este detaliul de care ai nevoie pentru a-i face pe toți să întoarcă privirea după tine!

Cea mai cool pereche de ochelari de soare: Supra Round de la Victoria Beckham

Imposibil să nu fi admirat vreodată stilul impecabil al Victoriei Beckham, dorind să îl copiezi. Te poți inspira din snapshoturile pe care parapazzi le surprind de fiecare dată când Victoria călătorește cu avionul, purtând mereu câte o pereche de ochelari cool. În plus, vremea este tot mai însorită, așa că în mod sigur și tu ai nevoie de o pereche nouă!

(P)

Categorii Lifestyle