5 insule exotice de explorat în această vară

Știm că deja îți planifici vacanța de vară, așa că noi îți sugerăm 5 insule exotice pline de peisaje inedite și experiențe unice de explorat în acest sezon.

Insulele Azore

Insulele Azore sunt o regiune autonomă a Portugaliei și se situează în topul insulelor europene pe care nu o să le poți uită. De ce? Pentru că aici găsești de toate: mare, plajă, pajiște, tradiții, cultură și, cel mai important, multă natură.

Madeira

Madeira în portugheză înseamnă lemn și este un arhipelag portughez din Atlanticul de Nord. Insulele din Madeira sunt faimoase pentru vinul de Madeira, dar și pentru vegetația și fructele tropicale.

Ibiza

Ibiza, sora mai mică a insulei Mallorca, numită după arhitectura sa și „Insula Albă”, este renumită pentru viata de noapte agitată și perfect justificată. Orașul Ibiza are cea mai mare concentrație de cluburi și discoteci decât oricare alt oraș din Europa, așa că dacă ești în căutare de distracție, ai găsit locația potrivită.

Hvar

Hvar, cel mai însorit loc de pe coasta dalmată, este un oraș port din Croația cu o istorie lungă și distinsă, unde zidurile puternice de piatră îți dau senzația de cetate, iar palatele gotice completează acest oraș istoric. Se laudă cu o armata de muzee, palate și biserici pe care nu ai cum sa le ratezi.

Lanzarote

Parte componență a Spaniei, Lanzarote este una dintre insulele Canare. Fiind favorita multor turiști, cea mai bună perioadă pentru a o vizita este în timpul evenimentelor speciale. El Golfo, Mirador del Rio, Monumento al Campesino, sau Parcul Național Timanfaya sunt doar câteva dintre obiectivele turistice de neratat.

Categorii Lifestyle