5 idei de ținute pentru Paște

Urmează mini-vacanța de Paște și asta înseamnă timp liber și, după caz, relaxare ori multe întâlniri cu familia și prietenii. Cel mai probabil te gândești încă de-acum ce vei purta în zilele de sărbătoare, așa că ne-am gândit să-ți propunem câteva outfituri, gata pregătite, pentru vacanță. Am ales pentru fiecare ținută o piesă centrală și, în funcție de ea, am compus restul outfitului. Iată propunerile noastre. 

Sandalele cu barete subțiri

N-ar trebui să treacă vara fără să-ți achiziționezi o pereche de sandale cu barete subțiri. Albe, roz, portocalii, negre – îți vor face orice outfit să arate actual și stylish.

Pantaloni COS, preț la cerere; sandale Mango, 199,90 lei; helancă COS, preț la cerere; geantă Mango, 99,90 lei

Pantalonii din denim

Dacă nu poți renunța nici în vacanță la pantalonii din denim, îți propunem să-i porți într-o manieră clean, minimalistă. Poartă-i cu o pereche de papuci cu vârf pătrat, o geantă albă, geometrică și un turtleneck (bineînțeles, poți schimba helanca cu un t-shirt uni – portocaliu, galben ori în culori neutre, dacă temperaturile îți permit).

Pantaloni COS, preț la cerere; sandale Reserved, 99,99 lei; geantă Mango, 159,90 lei; helancă COS, preț la cerere

Pantalonii scurți

Pantalonii scurți cu un croi ceva mai clasic și loose n-ar trebui să-ți lipsească din garderobă în acest sezon. Poartă-i cu blazere supradimensionate și pantofi de inspirație retro ori sandale cu barete subțiri.

Blazer H&M, 129,99 lei; Pantofi TOPSHOP, preț la cerere; tricou H&M, 19,99 lei, cercei Mango, 39,90 lei; pantaloni scurți TOPSHOP, preț la cerere

Pantalonii cu imprimeu

Imprimeurile sunt de găsit peste tot în această primăvară, tu doar trebuie să faci o selecție riguroasă conform stilului personal. Pentru acest outfit am ales o pereche de pantaloni cu imprimeu grafic, cărora le-am alăturat piese cu design clean, ușor geometrice, pentru a-i păstra în aceeași zonă estetică.

Pantaloni Zara, 299,90 lei; cercei Reserved, preț la cerere, tricou H&M, 19,99 lei, geantă și sandale TOPSHOP, preț la cerere

Rochia

O rochie cu imprimeu floral e o alegere bună dacă-ți dorești un outfit relaxat pentru picnic ori un brunch. Asociaz-o cu o pereche de botine și un coș din rafie mini, ca să-i dai acel vibe de vacanță. 

Rochie H&M, 129,99 lei; ochelari Mango, 99,90 lei; geantă Mango, 99,90 lei; botine TOPSHOP, preț la cerere; colier H&M, 24,99 lei