5 idei de ținute pentru orice fel de planuri de weekend ai avea

untitled-2_0000_group-5

Indiferent ce planuri de weekend ai avea, am pregătit câte o sugestie de outfit pentru orice fel de ocazie. Pentru că weekendurile ar trebui să fie despre relaxare, nu despre stresul legat de faptul că nu ai inspirație legat de ce să porţi!

Destinaţie: Road trip

Dacă ai de gând să evadezi din oraş şi plănuieşti o excursie scurtă pentru weekend, îţi propun, indiferent de destinaţie, să te bazezi pe o ţinută ultra-comodă, precum cea de mai sus. O pereche de pantaloni relaxed fit şi un pulover cozy din lână moale compun outfitul ideal. Adaugă un palton supradimensionat, o căciulă simpatică (ce zici de una cu ciucure, într-o nuanţă veselă?), şi o pereche de ghete călduroase. Ca accesorii, mergi tot pe varianta practică: o geantă încăpătoare, stil tote, iar în ceea ce privește bijuteriile, în caz că nu vrei să renunţi la ele, o pereche de cercei simpli vor arăta foarte sweet întrevăzându-se pe sub căciulă.

Destinaţie: Eveniment formal

untitled-2_0001_group-4

Eşti invitată la un cocktail party, o nuntă, o seară la restaurant, la teatru sau la operă? Ţinuta de mai sus se potriveşte cam oricărui eveniment formal, fiind elegantă şi totodată lipsită de efort: este vorba despre un altfel de pantsuit – sacoul este înlocuit de un blazer stil kimono, iar pantalonii sunt inspiraţi de lejeritatea pijamalelor. Accesoriile sunt cele care aduc aerul rafinat, echilibrând aerul lejer: asortează o pereche de pantofi din piele metalizată, o pereche de cercei preţioşi şi o geantă sau un clutch statement.

Destinaţie: Night Out

untitled-2_0002_group-3

Indiferent dacă este vorba despre un date sau despre o seară în oraş cu prietenii, ori de o noapte de clubbing, propunerea mea de outfit este aceeaşi: o rochie din catifea (m-am îndrăgostit de cea de mai sus, cu drapaje), o pereche de cizme peste genunchi, şi o geantă micuţă, cu o formă inedită. Aş completa cu un colier din lanţuri fine şi o pereche de cercei asortaţi (nu e cazul să te temi de look-urile matching, sunt surprinzător de cool!).

Destinaţie: Acasă

untitled-2_0004_group-1

Dacă ai chef pur şi simplu să petreceri weekendul relaxându-te, ori dacă plănuieşti o seară acasă cu prietenii, la un pahar de vin şi o pizza, iată o idee de outfit ultra-lejer şi în acelaşi timp stylish: O pereche de colanţi (eu aş merge pe varianta cool, cu bandă care trece pe sub talpă – o să arate senzaţional cu nişte slippers!), un tricou oversize şi un cardigan cu croială relaxată. Finisează totul cu o bentiţă din catifea, stil turban, şi un set de coliere choker.

Destinaţie: Cinema

untitled-2_0003_group-2

De fapt, propunerea de mai sus se potriveşte nu numai pentru o seară la cinema, ci şi pentru o zi relaxantă în oraş – la shopping sau la un brunch, de pildă. O pereche de Mom jeans (sau orice jeanşi cu siluetă relaxată), un top girly, plus un palton supradimensionat din lână. Ca accesorii, aş merge pe o pereche de pantofi cu toc gros, un bucket bag şi nişte inele cu vibe minimalist.