5 idei de make-up pentru o sâmbătă seara în oraș

Ziua de sâmbătă este ocazia perfectă pentru a evada din rutina machiajului realizat pe fugă în timpul săptămânii. Ne-am gândit că ar fi binevenite câteva sfaturi pentru un make-up potrivit pentru o cină sau o ieşire cu prietenele în oraş.

Classic red

Nu ai nevoie de foarte multă măiestrie în machiaj, dacă ai la îndemână rujul potrivit. Poţi opta pentru un machiaj minimalist, pe care să îl pui în valoare cu o nuanţă intensă de ruj roşu.

Cat eyes? Yes, please!

Simplu de realizat şi întotdeauna în tendinţe, machiajul Cat eyes te salvează din orice situaţie. Ai nevoie doar de un eyeliner sau creion dermatograf şi puţină îndemânare. Îl poţi asorta cu nişte buze nude sau, de ce nu, într-o culoare mai îndrăzneaţă.

Smokey eyes

Este un machiaj care se reinventează în fiecare an, deci nu poţi greşi cu el. Îţi recomand un smokey eyes în nuanţe neutre de maro, pentru un look mai relaxat. Ordinea în care aplici nuanţele este următoarea: începând de la baza genelor, unde culoarea trebuie să fie mai intensă, urmând apoi să o estompezi, vertical, spre arcadă.

Monochromatic

Poţi realiza foarte simplu şi rapid un machiaj asemănător smokey-ului, doar că degrade-ul se realizează orizontal pe pleoapă. Poţi folosi orice culoare, trebuie doar să ai la îndemana 3 nuanţe similare.

Touch of color & glossy lids

Dacă îţi place să ieşi în evidenţă, alege o culoare bold, peste care adaugă gloss transparent sau cu particule irizate. Nu vei trece neobservată! Glossy lids este unul dintre cele mai iubite trend-uri și înţelegem de ce: este versatil, de efect, uşor de purtat.

Gata! Acum trebuie doar să îţi alegi un outfit şi o destinaţie & you’re ready to go!

Text de Maria Ștefan (beauty editor Alistmagazine.ro)