5 gustări perfecte pentru un stil de viață sănătos

gustări

Poate nu ai timp în fiecare zi să îți prepari o masă care să reprezinte un stil de viață sănătos. De cele mai multe ori, apelezi la junk food sau soluții rapide care te satură pe moment, dar care nu sunt benefice pe termen lung. Noi ți-am pregătit 5 idei de gustări la îndemâna oricui și ușor de preparat.

Avocado

Un avocado conține în medie în jur de 130 de calorii. Presară peste el puțină sare piper cayenne și te poți bucura de o gustare delicioasă, cu un minim de calorii! Dacă nu îți place să îl mănânci în acest fel, îl poți transforma rapid în ciocolată. Ai nevoie doar de un blender, două linguri de cacao, îndulcitor natural și… un avocado.

gustări

Ou fiert

Două ouă fierte tari conțin 140 calorii. Se recomandă consumarea lor la micul-dejun, iar dacă nu ești o persoană matinală, le poți pregăti cu o seară înainte. Ouăle nu ar trebui să lipsească de pe lista alimentelor tale, pentru că sunt bogate în nutrienți și sunt foarte sățioase. Adică, dacă mănânci un ou fiert la micul-dejun, ai șanse mari să nu ți se facă foame câteva ore bune.

gustări

Mozarella și roșii cherry

Dacă tot vorbim despre gustări sănătoase, avem încă o propunere, probabil cea mai simplă și la îndemână variantă pentru zilele în care ajungi seara acasă. În plus, este și SUPER delicioasă. 60 grame Mozarella și câteva roșii cherry adună împreună 200 de calorii. Poți uita de junk food.

gustări

Fructe

Gustările nu trebuie să fie complicate sau greu de preparat. Pentru zilele în care te presează timpul, asigură-te că ai la tine un fruct care te poate scoate din impas.

Nuci, migdale, arahide

Fie că pleci la birou sau în vacanță, poți lua oriunde cu tine un mix de alune. Super sățioase, bogate în proteine și grăsimi sănătoase-o porție standard de arahide conține în jur de 180 de calorii.

Foto: Hepta.ro

Categorii Lifestyle