5 filme de văzut cu copiii în această vacanță

Dan Cruceru împleteşte perfect echilibrul dintre viaţa de familie şi carieră, iar astăzi cel mai cool tătic din România vine cu câteva recomandări de filme pentru această vacanță prelungită a copiilor.

Seria Harry Potter

Această vacanță prelungită ne oferă nouă și copiilor noștri ocazia perfectă să facem lucruri pe care le-am tot amânat. Inclusiv să vedem câteva filme care nouă ne-au plăcut la un moment dat, iar acum este momentul să le vizionăm împreună cu cei mici. Seria Harry Potter este obligatorie!

Charlie și fabrica de ciocolată

Ne plac poveștile cu tâlc, adică acele povești care, în spatele acțiunii, ascund mesaje pozitive, iar Charlie și fabrica de ciocolată se încadrează în această categorie. Mesajele sunt atât pentru copii, cât și pentru părinți. Așa că, priviți cu atenție! Personajele sunt haioase, iar dialogul, savuros. Este un film potrivit pentru toate categoriile de vârstă.

Bebe șef prinde bebelușul 

Este o animație plină de emoție, dar și de umor, care are în centru- familia. The Boss Baby va atrage atenția celor mari și celor mici încă de la primele imagini cu bebeluşul în costum de afacerist şi cu aere de şef. Conflicul cu fratele mai mare şi o mulţime de situaţii ce vizează traiul alături de un copil mic şi tirania pe care acesta o poate instala în casă vă vor ține captivați până la final.

Hotel Transilvania 

Povestea sună cam așa: Hotel Transilvania este extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monștrii și familiile lor se pot simți în largul lor, fără a fi deranjați de oameni. Într-un weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe câțiva dintre cei mai faimoși monștri ai lumii – Frankenstein cu soția, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci și mulți alții, pentru a sărbători cea de-a 118-a zi de naștere a fiicei sale Mavis. Dar sunt luați prin surprindere de sosirea la castel a lui Jonathan, un turist rătăcit în vârstă de 21 de ani. Dracula îl deghizează pe Jonathan într-un monstru și se străduiește să-l țină departe de Mavis, curioasa lui fiică.

Seria Trolli

Aventurile micilor Trolli nu vor trece neobservate de cei mici. Este un serial plin de optimism, culoare și multă muzică originală. În Satul Trolilor nu știi niciodată când dai peste o nouă aventură și o nouă petrecere!

Categorii Lifestyle