5 destinații perfecte pentru Sărbătorile de iarnă

Dana Săvuică a călătorit în ultima vreme cât alții în ani de zile, așa că am rugat-o să ne facă un TOP al destinațiilor pe care ea le recomandă în această perioadă!

Îmi este foarte greu să mă rezum doar la 5 destinații, dar voi încerca să ofer câteva alternative care pe mine m-au încântat, spune Dana.

Maroc. Cultura orientală, mâncarea, bazarurile bogate în produse de la mirodenii, condimente până la haine strălucitoare. Vreme caldă și oameni ospitalieri. Marrakech, Casablanca sau Rabat sunt orașe care abia așteaptă să fie descoperite. Munții Atlas sunt de neratat, puteți să vă aventurați în deșert cu tuaregii, să vizitați platourile de film Atlas unde s-a filmat Mumia și alte pelicule celebre!

Dubai– o destinație ‘hot’ din toate punctele de vedere. Că ești prinț sau cerșetor, Dubai nu te dezamăgește, oferind de toate pentru toți. Cum ar fi să sărbătorești Anul Nou la înaltime, în Flying Cup?

Mai departe, recomand drumul târgurilor de Crăciun. Un periplu în orașele austriece și germane unde pregătirile încep încă din luna noiembrie pentru a-l întâmpina pe Moș Crăciun. Pentru pasionatii de castele, pretzels și bere, Viena, Graz, Salzburg sau Munchen sunt doar câteva dintre destinațiile accesibile pentru cei care doresc să evadeze într-un city break.

Laponia, Tărâmul alb este perfect pentru cei care cred în Moș Crăciun.

Indonezia, Singapore sau Malaezia, pentru tinerii internauți și urbantravellers. Un amestec bogat între tradiție și inovație, vechi și modern, clădiri orientale și zgârie nori, mâncare traditională și fusion, toate acestea îți captivează privirea și îți dau impresia că joci într-un film SF.

Categorii Lifestyle