5 deserturi delicioase- răsfățul suprem livrat chiar la tine acasă

Cu toții stăm acasă, în aceste zile și la toți ne este dor de întâlnirile cu prietenii, de glumele cu colegii de birou, de mirosul liliacului de pe străzi, de soare și de ieșirile la cafenele, restaurant sau terase. Ce ne alină dorul este că încă ne putem delecta cu deserturile preferate, iar foodpanda este aici să ni le aducă acasă.

Nicoleta Nicolae- redactor sef Alistmagazine.ro

Millefeuille caramel și dulce de leche este unul din deserturile mele preferate. Îl comandam mereu, atunci când mergeam cu prietenele mele la Gargantua. Și pentru că acest gust îmi aduce aminte de întâlnirile noastre de care îmi este foarte dor, m-am gândit să-l comand acasă și, de ce nu, să îl servesc/savurez la masa de Paște în loc de pască, alături de familia mea.

Monica Cismaru-redactor Alistmagazine.ro

Nu mă pricep deloc să prepar dulciuri, dar îmi plac mult, așa că îmi comand mereu deserturile preferate de la Ana Pan – cum ar fi Carrot Cake, prăjitura cu mere sau amandinele, iar de Paște vreau să încerc tarta cu zmeură și bezea.

Bianca Sterie- colaborator Alistmagazine.ro

Dacă ar fi un desert căruia nu îi pot spune vreodată NU, acela ar fi deja celebrul matcha pancake de la Pio Bistro. Un răsfăț delicios pentru papilele gustative. Iar acum că v-am spus despre el, merg să-l comand, pentru că, nu-i așa, nici caloriile nu se mai numără în izolare!

Claudia Panțuroiu- Advertising Manager Alistmagazine

Pentru că sunt cu gândul la vacanță și vreau să mă teleportez cumva, comand săptămânal de la foodpanda. Recomand Karidopita, o prăjitură grecească cu nuci. E genială!

Magda Mușat- Advertising Manager Alistmagazine

Nimic nu se compară cu gustul Tiramisului de la E 3. Este cremos, delicios, perfect pentru a trece cu bine peste depresia izolării. Noroc că încă mă mai pot bucura de el. Îl comand săptămânal acasă, prin foodpanda.

 

 

Categorii Lifestyle