5 cake shop-uri din București

Poftă de dulce? Dacă tot a venit toamna și ne cam putem lua adio de la ieșitul la terasă, măcar să ne consolăm cu ceva bun de tot! Tocmai din acest motiv, astăzi pornim la pas prin București în căutarea tentațiilor dulci!

Sunteți gata să mergeți cu noi?

Cake Shop Grace Couture Cakes (Piața Dorobanți, nr. 5, Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 5-7 & Băneasa Shopping City)

Dacă ai drum prin Piața Dorobanți, e musai să te oprești și la cel mai nou Cake Shop Grace Couture Cakes! Torturi cu un design cu totul și cu spectaculos, eclere, tarte cu fructe, cupcakes, macarons, deserturi la pahar și toate prăjiturile din lume: la Grace Couture ai atât de multe opțiuni yummy, încât credem sincer că îți va fi tare, tare greu să te decizi! Spune drept: ție ce îți face cu ochiul mai mult și mai mult din vitrina plină de ispite colorate?

Zoomserie (Strada Vineri nr. 23, Șoseaua Nicolae Titulescu nr. 1, Strada Alexandru Șerbănescu nr. 62-64)

Când ai nevoie de un arsenal dulce pentru o petrecere, toate drumurile duc la… Zoomserie. Cum? Încă nu le-ai trecut pragul? Ei bine, acum ar cam fi momentul să o faci, pentru că vei degusta cele mai bune dulciuri inspirate de bucătăria tradițională grecească. Bizantino, Black Forest, Karidi, o plăcintă grecească absolut savuroasă, Kornedaki, un foietaj cu fulgi de migdale, savarine, mini-tarte și… cel mai bine este să ne oprim aici și să vă lăsăm pe voi să descoperiți și celelalte specialități de la Zoomserie!

Cărți, dulciuri și flori (Intrarea Tudor Ștefan, nr. 60)

O carte, un dulce și un buchet de flori: iată „ingredientele” cadoului ideal! Sună bine, nu-i așa? Găsește cel mai interesant titlu de carte, alege un buchet de flori cu totul și cu totul special, adaugă un tort delicios (favoritele noastre sunt cel cu lămâie și cel cu bezea) et voilà: ai surpriza perfectă pentru o persoană dragă. În plus, dacă ai drum prin Floreasca, oprește-te la concept store-ul Cărți, dulciuri și flori, un loc cu un decor minunat, multă lumină, cafea bună, bunătăți și… flori!

RAWYAL Brunch & Cakes (Strada Ardeleni, nr. 24, București Mall și AFI Palace Cotroceni)

Dacă îți e poftă de ceva bun, dar nu vrei să îți trădezi regimul alimentar sănătos, dă o fugă la RAWYAL Brunch & Cakes și încearcă cele mai bune torturi și prăjituri raw vegane! O tartă cu lămâie este o alegere excelentă dacă ai poftă de ceva dulce și răcoritor, în timp ce tortul cu morcovi este o adevărată nebunie. Și doar nu credeai că ciocolata lipsește din meniu: noi nu am refuza niciodată o felie de choco crunchy!

PAUL (Bulevardul Regina Elisabeta nr. 15-19, AFI Palace Cotroceni, București Mall, Strada Liviu Rebreanu nr. 5, Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, Strada Locotenent Aviator Radu Beller, nr. 1, Promenada Mall)

Chiar dacă vara este pe sfârșite, la PAUL abia acum începe răsfățul culinar… cu arome franțuzești. Singura problemă e că îți va fi extrem de greu să alegi un desert. Să fie oare o prăjitură Millefeuille Café sau Multi Fruits? O felie de tort cu zmeură? O tartă cu lămâie? Sau poate… o cutie de macarons? Mm, da, v-am zis: dificilă alegere!

Foto: Instagram, arhiva restaurantelor

Categorii Lifestyle