5 cadouri pe care să ți le faci singură de 8 Martie

Primăvara a început, timid, să-și anunțe sosirea. Odată cu ea, și luna martie bate la ușă. Flori, cadouri, telefoane de la prieteni și iubiți. Dar cum ar fi să te răsfeți și tu pe tine, să îți cumperi câteva cadouri simpatice sau să-ți programezi o experiență pe care să o ții minte? Dacă până acum nu ai sărbătorit ziua de 8 martie cum se cuvine, este timpul să o faci! Pentru că meriți o zi în care să te relaxezi complet, să lași la o parte problemele și să te răsfeți! Nu ai nevoie de o casă plină de cadouri, ci poți să îți faci singură cea mai frumoasă zi a femeii.

Ai aici câteva ponturi despre cum ai putea petrece această zi. Fă lucruri mici, dar de efect!

Îmbracă-te elegant, simte-te divă pentru o zi!

Probabil ai experimentat efectul pe care poate să îl aibă o pereche de pantofi cu toc asupra stării tale de spirit. O ținută classy te va face întotdeauna să te simți mai plină de încredere și mai frumoasă. Într-o zi specială, îmbracă cele mai elegante haine din garderobă! Pe lângă faptul că vei atrage toate privirile, vei observa cât de important este să te simți zilnic bine în pielea ta. De exemplu, ai putea să tragi o fugă până La Mode Toujours  și să îți faci cadou o rochie frumoasă pentru cina de 8 Martie.

Mergi într-un citybreak cu prietenele tale!

Încă mai ai timp să rezervi o scurtă vacanță într-un orășel din Europa. Trei zile împreună cu prietenele tale ar fi o superexperiență. Recomandat ar fi să mergeți într-un oraș în care, pe lângă vizitatul muzeelor, să faceți și ceva shopping… Pentru că, până la urmă, ce cadou poate fi mai frumos decât trei zile relaxante, în care să te plimbi prin magazine și să îți încânți privirea cu peisaje superbe?!  Dacă nu ai nicio idee de oraș pe care să-l vizitezi, îți recomand un citybreak în Milano, una din marile capitale ale mode. Intră aici să vezi câteva oferte foarte bune pentru luna martie.

Cumpără-ți geanta la care visai demult!

Cel mai probabil niciodată nu vei refuza o nouă geantă pe care să o adaugi la colecția ta. Sigur ai ochit una de ceva timp și tot amâni momentul achiziției. Așa că, de 8 martie, fă-ți un cadou cu care nu ai cum să dai greș! Dacă totuși nu ai în minte vreo geantă fabuloasă, intră aici și vezi cea mai nouă geantă de la Chanel de care te vei îndrăgosti instant!

Răsfăț chiar la tine acasă!

Ia-ți timp pentru o sesiune de răsfăț în cel mai confortabil loc pentru tine: acasă! Fă-ți mască de față, de păr, baie cu spumă, manichiură, încearcă-ți noile machiaje, tot ritualul pe care îl facem noi, fetele, ca să ne simțim mai frumoase. După o astfel de ședință te vei simți mult mai revigorată și vei avea bună dispoziție întreaga zi! Dacă vrei să fie mai palpitant, cheamă-ți gașca de prietene acasă și faceți lucrul ăsta împreună în timp ce depănați amintiri. Dacă în colțișorul tău SPA se vor regăsi toate produsele tale de make-up și ai chef să experimentezi ceva nou, vezi aici câteva tips-uri despre cum să îți faci un super contouring.

Programează-ți un shooting foto!

Sunt foarte puține femei cărora nu le place să fie fotografiate… Nu știu ție, dar pentru mine e o adevărată plăcere să ies la o ședință foto, fie ea cât de scurtă și nu neapărat profi. De ziua ta, poți să îți iei prietena cea mai bună la plimbare, alături de un aparat foto și puteți să vă faceți fotografii prin București una alteia. Va fi o adevărată încântare să te gândești la o serie de outfit-uri, să te machiezi, să te pregătești ca un adevărat model. O experiență care poate fi fun pentru tine! Uite aici câteva locații frumoase din București perfecte pentru o sesiune foto.

Surse foto: hepta.ro, pexels.com

Categorii Lifestyle