5 cadouri pe care orice femeie le va apreciaȘtim deja că fiecare femeie este diferită, dar există câteva lucruri practice pe care chiar și cea mai pretențioasă persoană le va aprecia.

SKINCARE FIRST…

Deoarece orice femeie își dorește să arate bine, îți poți surprinde iubita cu un device inteligent pentru curățarea și îngrijirea tenului. FOREO LUNA mini 3 livrează o curățare mai profundă dar în același timp delicată și este un dispozitiv inovator care oferă o experiență superioară de curățare.

SENZATII OLFACTIVE

Dacă îi cunoști gusturile suficient de bine, te poți îndrepta spre zona de parfumerie. Un parfum bine ales este cadoul ideal, însă ai grijă că acesta să îi reprezinte cât mai bine personalitatea. Givenchy completează atmosfera magică a acestui sezon prin aroma inconfundabilă a parfumului L’Interdit.

 

RĂSFĂț TOTAL

Îți garantăm că orice femeie abia așteaptă să fie răsfățată, așadar, propunerea noastră este un voucher personalizat la clinica Skinmed. Orice femeie își dorește să arate bine în preajma sărbătorilor!

NAUGHTY OR NICE?

Indiferent ce ai pus pe lista pentru noul an, nu uita sa răsfeți persoana iubita cu cea mai sexy colecție de lenjerie de la Victoria’s Secret! Dream Angles te învăluie în piese din satin somptuos ce te ispitesc să petreci mai mult timp la căldura, indoors.

In completarea cadoului poti miza pe un body mist sau body lotion cu arome irezistibile.

MAKEUP ESSENTIALS

Oferă un tratament de înfrumusețare regal, pe întreaga durată a iernii, cu acest set avantajos ce include produse FULL SIZE! Conține baza de machiaj nr.1 pentru aspectul porilor, mascara pentru volum, bronzerul pudră mat și gelul de definire a sprâncenelor pentru 24 de ore, toate de la Benefit.