5 beauty look-uri de iarnă din videoclipuri celebre

Cu toții avem întipărite în minte câteva look-uri de beauty memorabile ale celor mai în vogă artiste ale vremurilor. Sunt imagini care ne fac să devenim ușor nostalgici, care ne amintesc de diverse perioade din viață și pe care le vom purta cu noi, în special atunci când vine vorba despre look-uri de sărbători. Am selectat câteva videoclipuri celebre inspirate de perioada sărbătorilor, în care artiste precum Jennifer Lopez, Beyonce sau Mariah Carey ne fac, pentru un moment, să ne dorim să ne întoarcem în timp. De asemenea, la fiecare look în parte voi menționa câteva produse-cheie pentru a recrea imaginile respective.

#1 Jennifer Lopez – All I Have

Jennifer Lopez este consacrată pentru tenul bronzat, radios și buzele glossy nude. În acest clip însă, pe lângă elementele omniprezente, artista poartă un machiaj ceva mai îndrăzneț și la nivelul ochilor. Se poate observa forma de cat eye trasată în ,,V” în exteriorul ochilor, pentru alungire și pentru definire. Pentru a scoate în evidență și mai mult trăsăturile, make-up artistul care a realizat acest machiaj s-a folosit de contrastul alb-negru. Dacă vrei să obții un look similar, poți folosi un fard deschis (nude sau chiar alb), un creion negru pe care să îl uniformizezi cu pensula în forma de ,,V” în exteriorul ochilor, bronzer, iluminator și nelipsitul lip gloss nude. Atenție! Fixează întotdeauna fondul de ten de pe pleoape cu un strat subțire de pudră pentru a evita situația în care acesta se va strânge în pliul pleoapei, asemeni machiajului lui Jlo.

L’Oreal Silkissime Eyeliner Black

Anastasia Beverly Hills Lip Gloss ButterScotch

#2 Destiny’s Child – 8 Days of Christmas

Make-up artistul care a realizat machiajul lui Beyoncé în acest videoclip a mizat pe obraji îmbujorați, machiaj neutru la ochi și buze ușor metalizate. Tenul este curat, ochii ușor accentuați cu un fard maro în pliul pleoapei și sub gene, sprâncene conturate, un blush piersică în obraji care accentuează ideea de iarnă (pentru că atunci când venim de afară, din frig, ne înroșim în obraji) și buze glossy cu accente metalizate. Dacă acest machiaj te atrage pentru o petrecere festivă, aplică puțin mai mult blush decât în mod normal, folosește un ruj glossy metalizat și conturează discret ochii cu un creion/fard maro.

Colourpop Super Shock Cheek Holiday

Jouer Lip Topper Rose Gold

#3 Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

În machiajul purtat de Mariah se pot observa accentele puternice ale anilor ’90 – sprâncene subțiri, fard maro mat și buze, de asemenea, maro mate. Acest look ne aduce aminte de o perioadă care a revenit puternic în ultimii ani în industria frumuseții și a modei. Avantajul este faptul că oricine poate recrea acest look. Ai nevoie numai de un creion de sprâncene, fard clasic maro și un ruj sau un creion de buze maro mat.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Soft Brown

Kylie Cosmetics Lip Liner Brown Sugar

#4 Gwen Stefani – Early Winter

Gwen poartă un look clasic, care va fi întotdeauna la modă. Rujul roșu care a consacrat-o nu lipsește nici de data aceasta din machiajul artistei. Este completat de o linie subțire de tuș negru la baza genelor și de un fard blond de sprâncene.

Too Faced Melted Lipstick Melted Ruby

Melkior Liquid Eyeliner Black

#5 Mary J. Blige – Stay Down

În acest videoclip Mary adoptă un machiaj în nuanțe reci, de gri și maro neutru. Baza aplicată pe ten este mată, buzele sunt conturate cu un creion maro și finisate cu un lip gloss nude, iar la nivelul ochilor se observă un efect de dégradé de la gri deschis la negru. În acest look, elementele-cheie sunt eyelinerul negru, fardul gri deschis, conturul maro și lip gloss-ul nude. Aplică fardul gri pe toată pleoapa, eyelinerul la baza genelor, dispersat cu ajutorul unei pensule de detaliu, și o tușă de lip gloss nude după ce ai conturat bine buzele.

Lancome Ombre Hypnose Mono Argent Erika

Fenty Beauty Gloss Bomb