5 aplicații care îți scot story-ul în evidență

Instagram stories este o funcție introdusă de Instagram în 2016 care face interacțiunea dintre utilizatori mult mai personală. Și cum audiența unui story este determinată de calitatea conținutului, îți prezentăm în continuare cele mai cool aplicații pentru tine.

  1. Unfold – Create Stories (iOS si Android)

Unfold face să pară că ți-ai dat silința. Are o interfață ușor de înțeles și transforma ușor pozele și videoclipurile tale într-un  storyboard curat. Este gratis pe App Store și pe Magazine Play și o folosește chiar și Selena Gomez.

  1. Filmm (iOS)

Filmm este o aplicație de editare video care are o galerie largă de efecte interesante. O poți folosi și pentru vloguri sau pentru a transmite mesaje urmăritorilor tăi. Odată ce faci un template care te mulțumește, acesta poate fi salvat și folosit pentru următoarele clipuri. Este gratis pe App Store, iar producătorii anunță și o variantă pentru Android.

  1. Typorama (iOS)

Aplicația perfectă pentru acel moment în care vrei să anunți ceva pe story. Fie că organizezi un eveniment sau le mulțumești prietenelor pentru petrecerea burlăcițelor, Typorama este exact ceea ce căutai. Există și o variantă Pro, dar cea gratuită își face treaba excelent.

  1. StoryChic (iOS si Android)

Cu peste un milion de instalări, StoryChic este un laborator de creare a celor mai fresh insta story-uri. Colaje, filtre de înaltă calitate și template-uri diferite, în fiecare săptămână. Acestea sunt câteva dintre uneltele pe care StoryChic le pune la dispoziția ta. Față de alte aplicații, aceasta salvează materialele la care ai lucrat și îți oferă posibilitatea de a urca story-ul din aplicație  direct pe contul tău de Instagram.

  1. Gemi (iOS)

Gemi este o nouă aplicație cu care poți filma cu camera principală și cu cea frontală, în același timp. Perfect pentru a face stories la un concert sau din vacanță. Nu mai ai nevoie de selfie-stick, pentru că te poți filma pe tine și locul în care ești cu o singură aplicație.

TEXT DE Daniel Ileana

 

Categorii Lifestyle