5 accesorii smart pentru o vacanță de neuitat #travel

Restricțiile de călătorie s-au ridicat, în cele din urmă, ceea ce înseamnă că acum este momentul perfect pentru vacanța mult visată și pentru noi accesorii utile. Indiferent dacă vă gândiți să evadați pe o insulă din Caraibe sau să planificați o călătorie în Europa, aceste obiecte vă vor face călătoria mult mai plăcută.

Organizator de depozitare bijuterii

Nu este nevoie să vă faceți griji pentru colierele și brățările dragi. Dacă aveți un organizator de bijuterii micuț care să intre perfect în bagaj, totul este rezolvat. Nu se vor pierde și le veți găsi ușor.

Sticlă de apă pliabilă specială

Este cald, așa că hidratarea este foarte importantă. Dacă vă este la îndemână, puteți pune în bagaj o sticlă de apă reutilizabilă din silicon. Pe lângă aspectul COOL, este concepută să nu ocupe prea mult spațiu în geantă.

The Mystery Box de la Chanel – Factory 5 Collection. Limited Edition

Trusa conține patru produse pentru îngrijirea mâinilor: o cremă de mâini N°5 L’EAU, o pilă de unghii, un etui cosmetic și un prosop special. Special, pentru că atunci când întră în contact cu apa dezvăluie sigla N°5.

Mască pentru ochi cu pernă de călătorie

Dacă vreți să vă simțiți confortabil în călătoriile voastre, o pernă moale și o mască de blocare a luminii vor fi foarte utile mai ales pentru zborurile lungi.

Căști performante

Căștile SAMSUNG Galaxy Buds SM-R170NZWAROM, True Wireless, Bluetooth, In-Ear sunt perfecte pentru călătoria cu avionul.

Categorii Lifestyle