Video – In The Sport Light – Claudia Pavel și antrenamentul metabolic

Hey, A listers!

Dacă în espisoadele anterioare Raluca a fost cea care a degustat toate tentațiile culinare, de la pizza, la arepas și deserturi senzaționale, iar eu a trebuit să fac antrenamente prin care să ard toate caloriile, ei bine, azi s-au inversat rolurile.
Și cum puteam să ”sărbătoresc” mai bine o așa ocazie, decât printr-un cheating day ca-ntre fete?!
Azi am luat prânzul alături de Claudia Pavel – pe care mai toți o cunoașteți și sub numele de Cream – și ne-am răsfățat cu risotto cu șofran și cod, paccheri cu fructe de mare și un platou cu camembert la cuptor însoțit de pâine proaspăt prăjită. O adevărată fiesta a papilelor gustative.

risotto cu sofran si camembert la cuptor

Deși are un ritm de viață alert și trebuie să se împartă mereu între rolul de mămică, concerte, studio- ul de înregistrări și emisiuni televizate, Claudia reușește să aibă o siluetă de invidiat. Secretul ei? Antrenamente personalizate, pilates și un regim alimentar echilibrat. Cu toate acestea, uneori mai are și zile în care trișează, ca cea de azi.

După astfel de ocazii, în care consumăm alimentăm cu un aport caloric mare, trebuie ca și antrenamentele să fie pe măsură.
Raluca împreună cu antrenoarea Beatrice Olaru, au ales să facă un antrenament metabolic, prin care se pot arde între 350 – 500 calorii în 30 de minute.

raluca si beatrice olaru
Antrenamentele metabolice sunt mai interactive și mai dinamice și, în cele mai multe cazuri includ intervale de intensitate diferite.
În plus, aceste antrenamente se pot face folosind greutatea propriului corp, fără a fi nevoie de accesorii sau echipamente speciale.
Pentru a arde toate caloriile pe care le-am consumat noi, Beatrice i-a recomandat Ralucăi un circuit compus din sărituri laterale, un exercițiu mai complex format din fandări, genuflexiuni și sărituri, apoi planșă și săritură și, la final, clasica dar foarte eficienta alergare pe loc.

Un alt beneficiu al antrenamentelor metabolice este faptul că se ard calorii atât în timpul efectuării exercițiilor cât și câteva ore după.
Recunosc că mi-a plăcut acest cheating day, dar nu uitați că nu trebuie să devină un obicei.

Multumim pentru locatie si pentru mancarea delicioasa, Il Locale Herastrau!

Categorii Lifestyle