4 trucuri pentru albirea dinților în mod natural

Ai început deja să cauți soluții profesionale pentru albirea dinților? Până găsești o variantă care funcționează pe termen lung, iată 4 trucuri care îți vor face dinții să pară mai albi.

Bronzer

Nu de puține ori ai remarcat faptul că atunci când ești bronzată parcă ai dinții mai albi, sau atunci când folosești un anumit ruj dinții tăi parcă sunt mai strălucitori. Secretul constă în contrastul (o iluzie optică) dintre culori. Nu spunem că trebuie să îți faci abonament la solar, însă poți apela la puțin bronzer pe obraji, nas și bărbie pentru a oferi feței tale un aspect mai bronzat. Astfel, dinții tăi vor părea mai albi.

Renunță la vinul roșu

Evită lichidele care pătează dinții, precum vinul roșu. În schimb, poți alege vinul alb, care nu îți va păta inestetic dantura. Desigur, nu trebuie să excluzi vinul roșu din meniu pentru totdeauna, însă de preferat este să îl consumi cât mai rar. Același lucru e valabil și în cazul cafelei, pe care te sfătuim să o consumi moderat și să îți efectuezi un periaj după fiecare ceașcă de cafea.

Banane pentru dinți mai albi

Cu toții știm câte beneficii au bananele pentru sănătate, însă cojile de banană sunt eficiente și pentru albirea dinților. Aplică pe dinți o coajă de banană și masează timp de câteva minute. Fiind bogată în magneziu și potasiu, coaja de banană elimină în mod eficient petele de pe dantură.

Poartă rujurile potrivite

Avem o veste bună! Chiar dacă nu ești 100% mândră de albul dinților tăi, încă poți purta ruj roșu, însă nu orice roșu. Evită rujurile roșii cu subton cald și poartă rujuri roșii cu subton rece. Acestea îți vor face dinții să pară mai albi.

4 machiaje pe care le poți purta la birou

Istoria rujului: de la practici periculoase la rutina din prezent

Categorii Lifestyle